Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σοκ στη Ρόδο: Κήδεψαν τον 73χρονο πατέρα τους και 40 μέρες μετά έμαθαν ότι είναι ζωντανός! (Video)

Μακάβριο λάθος

4 Νοεμβρίου 2020 14:20
Σοκ στη Ρόδο: Κήδεψαν τον 73χρονο πατέρα τους και 40 μέρες μετά έμαθαν ότι είναι ζωντανός! (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σοκ επικρατεί στη Ρόδο μετά από ένα μακάβριο λάθος που σημειώθηκε στο νησί. Συγκεκριμένα τα παιδιά ενός 73χρονου έκαναν την κηδεία του πατέρα τους και 40 μέρες μετά, έμαθαν πως είναι ζωντανός. Ενώ, τραγωδία είχαμε στο νησί με ένα κοριτσάκι μόλις 11 χρονών, να φεύγει από τη ζωή έπειτα από σοβαρές επιπλοκές που παρουσίασε η κατάσταση της υγείας του.

Δείτε όσα λένε οι δύο γιοί του για το περίεργο και μακάβριο αυτό περιστατικό στην κάμερα της εκπομπής του Star, «Αλήθειες με τη Ζήνα»:

«Πιστεύουμε ότι στο τέλος θα...» - Τι λέει ο γυναικολόγος που κατηγορείται ότι ασέλγησε σε 17 γυναίκες ασθενείς του (Video)

«Τρέχουν» οι εξελίξεις που έχει «κεραυνοβολήσει» τη Ρόδο σχετικά με την υπόθεση του γυναικολόγου, ο οποίος κατηγορείται από 17 γυναίκες ότι ασέλγησε εις βάρος τους όταν βρέθηκαν στο ιατρείο του.

Σήμερα το πρωί κλήθηκαν για πρώτη φορά οι δικηγόροι του για να λάβουν δύο από τις δικογραφίες και ζήτησαν προθεσμία για κατάθεση γραπτών εξηγήσεων.

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», μίλησε ο δικηγόρος του, Κωνσταντίνος Αβδελής, ο οποίος τόνισε πως ο γυναικολόγος είναι σοκαρισμένος από όλα αυτά που γράφονται εις βάρος του και όπως είπε, ο γιατρός δε γνωρίζει ποιες είναι οι γυναίκες που τον κατηγορούν και αν είχαν πάει στο ιατρείο του.

«Είναι αρχή ακόμα της διαδικασίας. Πιστεύουμε ότι στο τέλος θα προκύψει η αλήθεια», τόνισε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή:

TAGS
 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share