Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στη Ρόδο: Πέθανε 11χρονο κοριτσάκι

Θρήνος...

2 Νοεμβρίου 2020 13:14
Τραγωδία στη Ρόδο: Πέθανε 11χρονο κοριτσάκι
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Τραγωδία είχαμε στη Ρόδο με ένα κοριτσάκι μόλις 11 χρονών, να φεύγει σήμερα από τη ζωή έπειτα από σοβαρές επιπλοκές που παρουσίασε η κατάσταση της υγείας του. Επίσης, θρήνος επικρατεί και στον καλλιτεχνικό κόσμο μετά τον χαμό γνωστού Έλληνα ηθοποιού.

Το 11χρονο αγγελούδι, κατάγονταν από τα Μαριτσά όπου κατοικούσε μαζί με την οικογένειά του. Τη νέα τραγωδία που συγκλονίζει τη Ρόδο, γνωστοποίησε με σχετική του ανάρτηση στη σελίδα του ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του νομού μας κος Γιάννης Παππάς, εκφράζοντας έτσι τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια.

Πέθανε ο επιχειρηματίας Πέτρος Βανταράκης

Θλίψη έχει προκαλέσει στο Ρέθυμνο και τα Χανιά, ο θάνατος του γνωστού επιχειρηματία και ξενοδοχοϊδιοκτήτη, Πέτρου Βανταράκη, ο οποίος έχασε τη μάχη με την επάρατο, σε ηλικία μόλις 58 ετών. Επίσης, έφυγε από τη ζωή μετά από γενναία μάχη που έδωσε η πατρινή ψυχολόγος Ρέα Δουμανά.

Όταν χτυπήθηκε από την επάρατο, πριν μερικά χρόνια, έφυγε από την Αθήνα και επέστρεψε στην Κρήτη για να δώσει την δική του σκληρή μάχη με την ασθένεια, από την οποία ηττήθηκε αντιμετωπίζοντάς την με θάρρος και διατηρώντας πάντοτε την γνωστή αξιοπρέπειά του.

Όπως έχει ανακοινωθεί η κηδεία του θα γίνει στον Ιερό Ναό της Παναγίας στον Κουρνά, αύριο (02/11/2020), στις μία το μεσημέρι, όπου θα βρίσκεται η σορός του από τις 11 το πρωί.

Η οικογένειά του παρακαλεί συγγενείς, φίλους και γνωστούς, αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, στη μνήμη του πολυαγαπημένου τους Πέτρου.

Έφυγε από την ζωή ο «007»: Πέθανε ο ηθοποιός Σον Κόνερι (Video)

Θλίψη σκόρπισε στον παγκόσμιο κινηματογράφο η είδηση του θανάτου του διάσημου ηθοποιού Σον Κόνερι, ο οποίος έφυγε σε ηλικία 90 ετών. Θρήνος, επικρατεί και στο εγχώριο καλλιτεχνικό κόσμο μετά τον χαμό γνωστού ηθοποιού.

Σον Κονερι, ο θρυλικος 007

Ο Σερ Τόμας Σον Κόνερι (Thomas Sean Connery) γεννήθηκε στις 25 Αυγούστου 1930 στη Σκωτία. Ηταν πολυβραβευμένος ηθοποιός και παραγωγός ταινιών κινηματογράφου. Πρωταγωνίστησε σε επτά συνολικά ταινίες Μποντ.

Οι ταινίες αυτές είναι:

  • Τζέιμς Μποντ, πράκτωρ 007, εναντίον Δόκτορος Νο (Dr No., 1962)
  • Τζέιμς Μποντ, πράκτωρ 007: Από τη Ρωσία με αγάπη (From Russia with love, 1963)
  • Τζέιμς Μποντ, Πράκτωρ 007 εναντίον Χρυσοδάκτυλου (Goldfinger, 1964)
  • Επιχείρηση Κεραυνός (Thunderball, 1965)
  • Ζεις μονάχα δυο φορές (You only live twice, 1967)
  • Τα Διαμάντια είναι παντοτινά (Diamonds are forever, 1971)
  • Ποτέ μην ξαναπείς ποτέ (Never say never again, 1983) (ανεπίσημη)

Κατέχει πληθώρα βραβείων και διακρίσεων, ανάμεσά τους και Όσκαρ από την Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών, Χρυσή Σφαίρα και BAFTA. Το 1987 κέρδισε το Όσκαρ Β' Ανδρικού ρόλου στην ταινία Οι Αδιάφθοροι (The Untouchables). Τον Ιούλιο του 2000 χρίστηκε ιππότης από τη βασίλισσα Ελισάβετ Β'.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share