Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φωτιά σε τουριστικό σκάφος στη Νάξο - Μία γυναίκα τραυματίας

Συναγερμός

1 Νοεμβρίου 2020 16:37
Φωτιά σε τουριστικό σκάφος στη Νάξο - Μία γυναίκα τραυματίας
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Φωτιά από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, εκδηλώθηκε σε τουριστικό σκάφος με τρεις επιβαίνοντες (δύο άνδρες, μια γυναίκα) στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Νάξου και Σχοινούσας. Ενώ, τραγωδία είχαμε στο Νέο Κόσμο με έναν 65χρονο να χάνει τη ζωή του από φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμά του!

Από την πυρκαγιά υπέστη ελαφρά εγκαύματα η γυναίκα ωστόσο και οι τρεις επιβαίνοντες παρελήφθησαν από αλιευτικό σκάφος και μεταφέρθηκαν σε τοπικό ιατρείο στο Κουφονήσι για προληπτικές εξετάσεις. Στο σημείο όπου βρίσκεται το φλεγόμενο το τουριστικό σκάφος σπεύδουν δύο πλωτά του λιμενικού.

Κολωνός: Πυρκαγιά σε νεοκλασικό κτήριο - Επεκτάθηκε και σε δεύτερο

Στον Κολωνό και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Ψαρρών και Φαβιέρου βρίσκεται σε εξέλιξη φωτιά από τα ξημερώματα του Σαββάτου 24 Οκτωβρίου που ξέσπασε σε τριώροφο νεοκλασικό κτίριο. Επίσης δείτε και την πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα της Παρασκευής 23 Οκτωβρίου στον Υμηττό.

Η πυρκαγιά στον Κολωνό ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, στις 03.56 σήμερα, Σάββατο, ενώ στο κτίσμα, στο οποίο δε διαμένει κανείς, γίνονταν εργασίες, και υπήρχαν σκαλωσιές στο εξωτερικό του. Λίγο μετά τις 7 το πρωί η φωτιά επεκτάθηκε και στο διπλανό κτίριο, το οποίο επίσης δεν κατοικείται, με τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής να καταβάλουν προσπάθειες για την κατάσβεσή της.

Φωτιά στην Κερατέα

Φωτιά έχει ξεσπάσει στην Κερατέα και, συγκεκριμένα, την περιοχή των Μεγάλων Πεύκων σε χαμηλή βλάστηση, με όλα να ξεκινούν το μεσημέρι της Πέμπτης (22/10).

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Πυροσβεστική δεν ελλοχεύει κίνδυνος, έως αυτή την ώρα τουλάχιστον, για κατοικίες που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση, ενώ σοκ υπήρξε από νεκρό εξαιτίας μιας φωτιάς σε διαμέρισμα.

Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν 24 πυροσβέστες με 12 οχήματα, 1 αεροσκάφος και 1 ελικόπτερο. Παράλληλα, συνδράμουν εθελοντές πυροσβέστες.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share