Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Συναγερμός στο Ηράκλειο: 5χρονο παιδί έπεσε από μπαλκόνι 3ου ορόφου

Θρίλερ

31 Οκτωβρίου 2020 17:10
Συναγερμός στο Ηράκλειο: 5χρονο παιδί έπεσε από μπαλκόνι 3ου ορόφου
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Συναγερμός στο Ηράκλειο καθώς, από μπαλκόνι 3ου ορόφου έπεσε ένα παιδί 5 ετών, το μεσημέρι του Σαββάτου στην περιοχή του Μασταμπά. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μετέφερε το άτυχο παιδάκι σε σοβαρή κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί φέρει τραύματα στο κεφάλι και έχει διασωληνωθεί. Ενώ, σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως τη δημοσιότητας από το φρικτό έγκλημα που σημειώθηκε στο Ηράκλειο, όταν ένας 51χρονος μαχαίρωσε θανάσιμα την ηλικιωμένη μητέρα του, τραυματίζοντας και τη δίδυμη αδερφή του.

Σοκ στο Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο μαθητής γυμνασίου έπειτα από ξυλοδαρμό από συμμαθητές του

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία του Ηρακλείου Κρήτης η είδηση πως ένας μαθητής ξυλοκοπήθηκε άγρια από συμμαθητές του με αποτέλεσμα να καταλήξει στο νοσοκομείο, ενώ λίγο καιρό πριν ξυλοδαρμό είχε δεχθεί κι ένας 17χρονος από 20 ανήλικους.

Το περιστατικό bulling έλαβε χώρα έξω από το γυμνάσιο Γαζίου, μετά το σχόλασμα, με τον μαθητή να πέφτει θύμα ξυλοδαρμού από δύο άλλους μαθητές, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως στο επεισόδιο συμμετείχαν και εξωσχολικοί.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες καθώς φέρει εκδορές και η μητέρα του κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία, ενώ έχει ενημερωθεί και ο εισαγγελέας.

Εντύπωση προκαλεί πάντως το γεγονός ότι μετά την καταγγελία της μητέρα, υπήρξαν και άλλοι μαθητές του σχολείου οι οποίοι κατήγγειλαν ότι έχουν πέσει θύματα ξυλοδαρμού.

Σήμερα τόσο οι γονείς του μαθητή που ξυλοκοπήθηκε χθες, όσο και των άλλων που κατήγγειλαν ότι έχουν πέσει θέματα ενδοσχολικής βίας βρίσκονται στο σχολείο.

Σοκ στην Κρήτη: 70χρονος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του

Σοκ επικράτησε στην Κρήτη, αφού ένας 70χρονος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Ηράκλειο, προκαλώντας αναστάτωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν στις 11.30 περίπου το πρωί όταν ο άτυχος 70χρονος έπεσε νεκρός στο σπίτι του στην Ανδρέα Παπανδρέου, ενώ προ ημερών σημειώθηκε μια ανείπωτη τραγωδία στο νησί.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μαζί με γιατρό που διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Αξίζει να σημειωθεί πως εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο ο άτυχος άνδρας να πέθανε από ηλεκτροπληξία ωστόσο αυτό θα το αποσαφηνίσει ο ιατροδικαστής.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share