Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2020

Αρπαγή 10χρονης: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση (Video)

Όλες οι πληροφορίες

29 Οκτωβρίου 2020 16:54
Αρπαγή 10χρονης: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Εξελίξεις στην υπόθεση της 10χρονης μαθήτριας που η αρπαγή και μυστηριώδης εξαφάνισή της είχε προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο. Ενώ, πριν ένα μήνα βανδάλισαν το σπίτι της 33χρονης.

Στην εισαγγελία ανηλίκων η μητέρα και η θεία της ανήλικης, προκειμένου να επιστρέψει μαζί με τον αδελφό της στην οικογένειά τους. Δείτε όσα δήλωσαν στην εκπομπή μας η μητέρα και η θεία της 10χρονης, αλλά και η δικηγόρος της οικογένειας του κοριτσιού, Ανθούλα Ανάσογλου.

Αρπαγή 10χρονης: "Με την 33χρονη είχαμε μία..." - Τι λέει η μητέρα της 10χρονης

Η επανένωση της 10χρονης που είχε απαχθεί από μια 33χρονη έξω από το σχολείο της στη Θεσσαλονίκη και του αδελφού της με τη μητέρα τους είναι θέμα ημερών. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν η 33χρονη είναι έτοιμη να μιλήσει και να δώσει ονόματα.

Η μητέρα, η οποία το προηγούμενο διάστημα επικοινωνούσε τηλεφωνικά με τα παιδιά της, που φιλοξενούνται σε ίδρυμα, έδωσε απαντήσεις για τις σχέσεις που είχε με την 33χρονη κατηγορούμενη.

«Δεν ήμασταν φίλες. Μέναμε στην ίδια οικοδομή και είχαμε μια καλημέρα γιατί έπαιζαν μαζί τα παιδιά μας, τίποτε περισσότερο», είπε η μητέρα στο Star.

Σύμφωνα με την ίδια, ποτέ δεν περίμενε πως κάποιος θα της άρπαζε το παιδί της έξω από το σχολείο του. Ειδικά όταν έμαθε ποια ήταν η γυναίκα που κατηγορείται για την πράξη αυτή, έμεινε έκπληκτη.

«Δεν την έβλεπα ποτέ στο σπίτι της. Έβλεπα μόνο τον άνδρα και την πεθερά της. Ήταν πάντα βιαστική και απόμακρη. Ακόμα και στα γενέθλια της μικρής που την κάλεσα δεν ήρθε. Επίσης δεν την είχα δει ποτέ έξω από τα κάγκελα του σχολείου», συνέχισε.

33χρονη αρπαγή 10χρονης

Αναφορικά με όσα ακούστηκαν για εκείνη και τις σχέσεις με τα παιδιά της, είπε: «Ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί. Δε διάβαζα τίποτα, δεν άνοιξα το κινητό μου. Η οικογένειά μου και κυρίως οι γονείς μου πέρασαν δύσκολα».

«Η μητέρα μου κλαίει μέρα νύχτα. Έγιναν λάθη, αλλά είμαστε όλοι μια γροθιά για να είναι ψυχικά υγιή τα παιδιά μας. Η μητέρα μας άντεξε πολλά σαν βράχος και είναι ο φάρος στις ζωές μας», πρόσθεσε.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με τη δικηγόρο της οικογένειας έχουν γίνει όλες οι ενέργειες, ώστε η επιστροφή των παιδιών στο σπίτι τους να γίνει πολύ σύντομα.

 

Περιφέρεια

Ροή ειδήσεων

Share