Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

«Πιστεύουμε ότι στο τέλος θα...» - Τι λέει ο γυναικολόγος που κατηγορείται ότι ασέλγησε σε 17 γυναίκες ασθενείς του (Video)

Όλες οι εξελίξεις για την υπόθεση που έχει "κεραυνοβολήσει" τη Ρόδο

29 Οκτωβρίου 2020 14:49
«Πιστεύουμε ότι στο τέλος θα...» - Τι λέει ο γυναικολόγος που κατηγορείται ότι ασέλγησε σε 17 γυναίκες ασθενείς του (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

«Τρέχουν» οι εξελίξεις που έχει «κεραυνοβολήσει» τη Ρόδο σχετικά με την υπόθεση του γυναικολόγου, ο οποίος κατηγορείται από 17 γυναίκες ότι ασέλγησε εις βάρος τους όταν βρέθηκαν στο ιατρείο του.

Σήμερα το πρωί κλήθηκαν για πρώτη φορά οι δικηγόροι του για να λάβουν δύο από τις δικογραφίες και ζήτησαν προθεσμία για κατάθεση γραπτών εξηγήσεων.

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», μίλησε ο δικηγόρος του, Κωνσταντίνος Αβδελής, ο οποίος τόνισε πως ο γυναικολόγος είναι σοκαρισμένος από όλα αυτά που γράφονται εις βάρος του και όπως είπε, ο γιατρός δε γνωρίζει ποιες είναι οι γυναίκες που τον κατηγορούν και αν είχαν πάει στο ιατρείο του.

«Είναι αρχή ακόμα της διαδικασίας. Πιστεύουμε ότι στο τέλος θα προκύψει η αλήθεια», τόνισε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή:

Συγκλονίζει έγκυος-θύμα του γυναικολόγου στη Ρόδο: «Έσκυψε και μου φίλησε την κοιλιά στη συνέχεια προχώρησε...» (Video)

Ακόμη 4 γυναίκες κατέθεσαν μηνύσεις εναντίον του γυναικολόγου στη Ρόδο που φέρεται να ασελγούσε πάνω τους, κατά τη διάρκεια της εξέτασης.

Συνολικά οι καταγγελίες έχουν φτάσει πλέον τις 17 ενώ μια ακόμα γυναίκα μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για την ασέλγεια που υπέστη από τον γιατρό ενώ ήταν έγκυος.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε η γυναίκα στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και τη Ρία Τσοχαντάρη, ξεκίνησε να πηγαίνει στον εν λόγω γιατρό ενώ βρισκόταν στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και μετά από παρότρυνση άλλων. Όπως είπε, την ενημέρωσαν ότι είναι «καλός γιατρός», αλλά θα πρέπει να πηγαίνει στο ιατρείο με δεύτερο άτομο και όχι μόνη.

Όπως είπε κατά τη διάρκεια της εξέταση έσκυψε και της φίλησε την κοιλιά., ενώ στην συνέχεια την φίλησε πιο χαμηλά.

Δείτε την πραγματικά συγκλονιστική εξομολόγηση της:

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share