Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Επίθεση αγνώστων σε δημοσιογράφο και εικονολήπτη στην Πάτρα

Τραυματίστηκαν ελαφρά στο κεφάλι

28 Οκτωβρίου 2020 15:45
Επίθεση αγνώστων σε δημοσιογράφο και εικονολήπτη στην Πάτρα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Επίθεση από ομάδα κουκουλοφόρων δέχθηκαν σήμερα το μεσημέρι στο κέντρο της Πάτρας, δημοσιογράφος του ιστότοπου tempo24.news και του τηλεοπτικού σταθμού, Mega, Απόστολος Βουλδής, καθώς και ο εικονολήπτης των τηλεοπτικών σταθμών Ionian TV και Mega, Κώστας Μαρσέλης, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά στο κεφάλι και στο πρόσωπο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την στιγμή που ο δημοσιογράφος και ο εικονολήπτης κάλυπταν πορεία αντιεξουσιαστών, κοντά στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης, δέχθηκαν επίθεση από την ομάδα των κουκουλοφόρων, οι οποίοι στην συνέχεια έσπευσαν να εξαφανιστούν. Επίσης, διαβάστε και τη νέα επίθεση με βενζίνη στο Βόλο.

Άρης Πορτοσάλτε: Νέα επίθεση στην οικία του δημοσιογράφου

Στο σπίτι του Άρη Πορτοσάλτε βρέθηκαν κουκουλοφόροι όπου και έγραψαν συνθήματα στους τοίχους της πολυκατοικίας οι οποίοι πέταξαν επίσης τρικάκια στον χώρο της εισόδου. Το γεγονός γνωστοποίησε ο Άρης Πορτοσάλτε με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Τwitter. Επίσης δείτε και όταν βανδαλίστηκε ξανά η οικία του δημοσιογράφου και συγκεκριμένα πριν λίγους μήνες από άτομα του "Ρουβίκωνα".

Καταδίκασαν την επίθεση Πέτσας, Γεωργιάδης

Την επίθεση στην πολυκατοικία όπου διαμένει ο Αρης Πορτοσάλτε καταδίκασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, ο οποίος έγραψε στο Twitter: «Η επίθεση στο σπίτι του Αρη Πορτοσάλτε είναι επίθεση στην ελευθερία της έκφρασης αλλά και στην οικογενειακή εστία. Την καταδικάζουμε. Καμία ενέργεια που επιχειρεί να φιμώσει και να τρομοκρατήσει δεν έχει θέση στη Δημοκρατία μας».

«Ο Αρης Πορτοσάλτε εδώ και χρόνια δέχεται στο σπίτι του, συνεχώς επιθέσεις από τους «λεβέντες» της Άκρας Αριστεράς διότι δεν συμφωνούν με όσα λέει. Κανένας από την Αριστερά δεν έχει βγει να υπερασπιστεί το δικαίωμα του να λέει ό,τι αυτός νομίζει και να καταδικάσει. Μαζί σου Άρη!» έγραψε χαρακτηριστικά ο Αδωνις Γεωργιάδης στο Twitter.

Επίθεση στο πολιτικό γραφείο του Νότη Μηταράκη

"Καταδρομική" χαρακτηρίστηκε η επίθεση ομάδας νεαρών που εισέβαλε το απόγευμα της Τετάρτης (23.09) στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Νότη Μηταράκη, και έγραψε συνθήματα στους τοίχους. Ωστόσο, λίγο καιρό πριν επίθεση είχε κάνει ο Ρουβίκωνας στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Οι νεαροί, αμέσως μετά αποχώρησαν και η Αστυνομία αυτή την ώρα προσπαθεί να κάνει συλλήψεις και προσαγωγές.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share