Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Φωτιά στη Θήβα

Συναγερμός στην πυροσβεστική

27 Οκτωβρίου 2020 14:52
Φωτιά στη Θήβα
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά που εκδηλώθηκε πριν από λίγο σε δασική έκταση στην περιοχή Βαγίων Θήβας. Στο σημείο επιχειρούν τριάντα πυροσβέστες με εννέα οχήματα, δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και υδροφόρες ΟΤΑ, ενώ από αέρος συνδράμουν δύο αεροσκάφη. Επίσης, φωτιά ξέσπασε σε εστιατόριο στο Παλαιό Φάληρο το απόγευμα της Δευτέρας (26/10).

Κολωνός: Πυρκαγιά σε νεοκλασικό κτήριο - Επεκτάθηκε και σε δεύτερο

Στον Κολωνό και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Ψαρρών και Φαβιέρου βρίσκεται σε εξέλιξη φωτιά από τα ξημερώματα του Σαββάτου 24 Οκτωβρίου που ξέσπασε σε τριώροφο νεοκλασικό κτίριο. Επίσης δείτε και την πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα της Παρασκευής 23 Οκτωβρίου στον Υμηττό.

Η πυρκαγιά στον Κολωνό ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, στις 03.56 σήμερα, Σάββατο, ενώ στο κτίσμα, στο οποίο δε διαμένει κανείς, γίνονταν εργασίες, και υπήρχαν σκαλωσιές στο εξωτερικό του. Λίγο μετά τις 7 το πρωί η φωτιά επεκτάθηκε και στο διπλανό κτίριο, το οποίο επίσης δεν κατοικείται, με τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής να καταβάλουν προσπάθειες για την κατάσβεσή της.

Φωτιά στην Κερατέα

Φωτιά έχει ξεσπάσει στην Κερατέα και, συγκεκριμένα, την περιοχή των Μεγάλων Πεύκων σε χαμηλή βλάστηση, με όλα να ξεκινούν το μεσημέρι της Πέμπτης (22/10).

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Πυροσβεστική δεν ελλοχεύει κίνδυνος, έως αυτή την ώρα τουλάχιστον, για κατοικίες που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση, ενώ σοκ υπήρξε από νεκρό εξαιτίας μιας φωτιάς σε διαμέρισμα.

Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν 24 πυροσβέστες με 12 οχήματα, 1 αεροσκάφος και 1 ελικόπτερο. Παράλληλα, συνδράμουν εθελοντές πυροσβέστες.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share