Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Τραγωδία στη Θεσπρωτία: 43χρονος πέθανε αβοήθητος σε παγκάκι - Περίμενε 45 λεπτά το ασθενοφόρο

Θρήνος...

27 Οκτωβρίου 2020 12:50
Τραγωδία στη Θεσπρωτία: 43χρονος πέθανε αβοήθητος σε παγκάκι - Περίμενε 45 λεπτά το ασθενοφόρο
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Τραγωδία σημειώθηκε στη Θεσπρωτία καθώς νεκρός κατέληξε ένας 43χρονος κάτοικος Φιλιατών, σε παγκάκι στην κεντρική πλατεία του Δήμου.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, περίοικοι που εντόπισαν τον 43χρονο και κάλεσαν ασθενοφόρο, αναφέρουν πως είχε τις αισθήσεις του. Επίσης, ένα τραγικό συμβάν σημειώθηκε τα ξημερώματα στην Κω όπου μια 65χρονη αλλοδαπή έχασε την ζωή της όταν έπεσε το αυτοκίνητο της στη θάλασσα.

Δυστυχώς παρόλο που το νοσοκομείο της κωμόπολης των Φιλιατών απέχει μερικές εκατοντάδες μέτρα από την πλατεία, ο άτυχος 43χρονος περίμενε 45 λεπτά, ώστε να φτάσει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από την Παραμυθιά, όπου είναι και η έδρα του σταθμού του ΕΚΑΒ, 35 χιλιόμετρα μακριά από το Νοσοκομείο. Όταν τελικά ο 43χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Φιλιατών, εκεί απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Θρήνος: Πέθανε η 54χρονη Ιωάννα Κουταντέλια

Πέθανε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Βόλου η 54χρονη Ιωάννα Κουταντέλια που το απόγευμα του Σαββάτου 10 Οκτωβρίου, παρασύρθηκε από αυτοκίνητο.

Είχε τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε 67χρονος, την ώρα που περπατούσε με τον σύζυγό της. Θρήνος επικρατεί και στον επιχειρηματικό κόσμο μετά τον χαμό γνωστού Έλληνα επιχειρηματία.

Η Ιωάννα Κουταντέλια ήταν Πτυχιούχος και υποψήφια Διπλωματούχος της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής και ο Σύλλογος των Καθηγητών της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος, εξέδωσε ψήφισμα για το θάνατό της.

Θρήνος για πασίγνωστο ηθοποιό: Πέθανε ο γιος του από καρκίνο!

Θρήνος για τον γνωστό ηθοποιό Robert Redford, καθώς έφυγε από τη ζωή ο γιος, James από καρκίνο του ήπατος, μόλις στα 58 του χρόνια. Θρήνος, επικρατεί και στο εγχώριο καλλιτεχνικό κόσμο μετά τον χαμό γνωστού ηθοποιού.

Ο James Redford είχε υποβληθεί σε δύο μεταμοσχεύσεις ήπατος στο παρελθόν, αλλά δεν τα κατάφερε. Τη θλιβερή είδηση του θανάτου του, ανακοίνωσε η σύζυγός του, Kyle μέσω Twitter.

«Ο Jamie πέθανε σήμερα. Είμαστε συντετριμμένοι. Έζησε μια όμορφη και αξιόλογη ζωή και αγαπήθηκε από πολλούς. Θα μας λείψει. Ως σύζυγός του επί 32 χρόνια, είμαι ευγνώμων για τα δύο υπέροχα παιδιά που μεγαλώσαμε μαζί. Δεν ξέρω τι θα κάναμε χωρίς αυτά τα τελευταία δύο χρόνια» έγραψε η σύζυγος του James Redford.

Ο γιος του τον Robert Redford είχε αναπτύξει τα τελευταία 30 χρόνια μια σπάνια αυτοάνοση νόσο, την πρωτοπαθή σκηρυντική χολαγγείτιδα, η οποία επηρέαζε το ήπαρ.

Η εκπρόσωπος του 84χρονου ηθοποιού, δήλωσε: «Tο πένθος είναι απροσμέτρητο στην απώλεια ενός παιδιού. Ο James ήταν ένας αξιαγάπητος γιος, σύζυγος και πατέρας. Η κληρονομιά του θα ζήσει μέσω των παιδιών του, της τέχνης του και της αφοσίωσής του στη διατήρηση του περιβάλλοντος».

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share