Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρή η 90χρονη που μαχαιρώθηκε από το γιο της - Στην εντατική ο δράστης

Τρομερές εξελίξεις

26 Οκτωβρίου 2020 19:23
Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρή η 90χρονη που μαχαιρώθηκε από το γιο της - Στην εντατική ο δράστης
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Σε μια πρωτοφανή τραγωδία εξελίσσεται η φοβερή υπόθεση του Ηρακλείου της Κρήτης, με την 90χρονη γυναίκα που μαχαιρώθηκε από το γιο της να πεθαίνει, ενώ ο δράστης βρίσκεται στην εντατική.

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών του Βενιζέλειου νοσοκομείου η ηλικιωμένη γυναίκα υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματα της.

Την ίδια ώρα, ο γιος της και δράστης διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου και η κατάσταση του σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς είναι κρίσιμη.

Ο 42χρονος φέρει βαθύ τραύμα στο στήθος στην αριστερή πλευρά ενώ οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχει τραυματιστεί δεν έχουν διευκρινιστεί.

Υπενθυμίζεται ότι η 90χρονη έφερε περισσότερες από μαχαιριές και εισήχθη αμέσως στο χειρουργείο, χωρίς δυστυχώς να τα καταφέρει να κρατηθεί στη ζωή.

Σύμφωνα με τον διοικητή του Βενιζέλειου νοσοκομείου Κώστα Τερζάκη, «η 90χρονη μητέρα μεταφέρθηκε σε πολύ σοβαρή κατάσταση και οι γιατροί έκαναν ότι μπορούσαν για να την κρατήσουν στη ζωή. Δυστυχώς όμως υπέκυψε στα τραύματα της. Ο 42χρονος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ με την κατάσταση του να κρίνεται εξαιρετικά κρίσιμη ενώ η 42χρονη κόρη και αδελφή, νοσηλεύεται στη χειρουργική κλινική με τραύμα στον τράχηλο και στα άνω άκρα».

Ο δράστης σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται να ήταν υπό την επήρεια φαρμάκων.

Θρίλερ στα Χανιά: Νεκρός και ο 82χρονος που συζούσε με τη 79χρονης στραγγαλισμένη!

Το σοκ είχε προκαλέσει στην κοινή γνώμη η είδηση του θανάτου της 79χρονης στα Χανιά από στραγγαλισμό, αλλά μια ανατροπή φέρνει θρίλερ στην υπόθεση, αφού νεκρός βρέθηκε και ο 82χρονος, που συζούσε μαζί της.

Ο ίδιος είχε εξαφανιστεί με το αυτοκίνητό του όμως να βρίσκεται έξω από το σπίτι. Μάλιστα είχε σημάνει συναγερμός για την εξαφάνιση του ενώ σημειώνεται ότι είχε εκδοδεί silver alert.

Σήμερα (26/10) οι έρευνες της αστυνομίας αποκάλυψαν κάτι τραγικό. Ο 82χρονος βρέθηκε, αλλά όχι ζωντανός, σύμφωνα με το flashnews.gr.

Το άψυχο σώμα του 82χρονου βρέθηκε σε διαμέρισμα ιδιοκτησίας της 79χρονης, δηλαδή σε διαφορετικό σπίτι από αυτό που βρέθηκε στραγγαλισμένη η 79χρονη.

Πρόκειται για μια τεράστια ανατροπή στην υποθεση δολοφονίας των δυο πλέον ανθρώπων με το κουβάρι να περιπλέκεται περισσότερο για το τι ακριβώς έχει συμβεί και ποιος ή ποιοι κρύβονται πίσω από τη διπλή δολοφονία.

Να σημειωθεί ότι έχουν βρεθεί κοσμήματα στο σπίτι, κάτι που αποδυναμώνει το ενδεχόμενο να πρόκειται για ληστεία μετά φόνου.

Θυμίζουμε ότι το πτώμα της γυναίκας είχε βρεθεί χθες το πρωί σπίτι της, με τον θάνατό της να προέρχεται από ασφυξία. Ο στραγγαλισμός της ωστόσο φέρεται να έχει συμβεί περίπου δυο ημέρες πριν.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share