Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Θρίλερ στα Χανιά: Νεκρός και ο 82χρονος που συζούσε με τη 79χρονης στραγγαλισμένη!

Συναγερμός στις Αρχές

26 Οκτωβρίου 2020 18:43
Θρίλερ στα Χανιά: Νεκρός και ο 82χρονος που συζούσε με τη 79χρονης στραγγαλισμένη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το σοκ είχε προκαλέσει στην κοινή γνώμη η είδηση του θανάτου της 79χρονης στα Χανιά από στραγγαλισμό, αλλά μια ανατροπή φέρνει θρίλερ στην υπόθεση, αφού νεκρός βρέθηκε και ο 82χρονος, που συζούσε μαζί της.

Ο ίδιος είχε εξαφανιστεί με το αυτοκίνητό του όμως να βρίσκεται έξω από το σπίτι. Μάλιστα είχε σημάνει συναγερμός για την εξαφάνιση του ενώ σημειώνεται ότι είχε εκδοδεί silver alert.

Σήμερα (26/10) οι έρευνες της αστυνομίας αποκάλυψαν κάτι τραγικό. Ο 82χρονος βρέθηκε, αλλά όχι ζωντανός, σύμφωνα με το flashnews.gr.

Το άψυχο σώμα του 82χρονου βρέθηκε σε διαμέρισμα ιδιοκτησίας της 79χρονης, δηλαδή σε διαφορετικό σπίτι από αυτό που βρέθηκε στραγγαλισμένη η 79χρονη.

Πρόκειται για μια τεράστια ανατροπή στην υποθεση δολοφονίας των δυο πλέον ανθρώπων με το κουβάρι να περιπλέκεται περισσότερο για το τι ακριβώς έχει συμβεί και ποιος ή ποιοι κρύβονται πίσω από τη διπλή δολοφονία.

Να σημειωθεί ότι έχουν βρεθεί κοσμήματα στο σπίτι, κάτι που αποδυναμώνει το ενδεχόμενο να πρόκειται για ληστεία μετά φόνου.

Θυμίζουμε ότι το πτώμα της γυναίκας είχε βρεθεί χθες το πρωί σπίτι της, με τον θάνατό της να προέρχεται από ασφυξία. Ο στραγγαλισμός της ωστόσο φέρεται να έχει συμβεί περίπου δυο ημέρες πριν.

Σοκ στο Ηράκλειο: Άνδρας μαχαίρωσε μητέρα και αδελφή!

Σοκ προκαλεί στο Ηράκλειο της Κρήτης μια φοβερή υπόθεση, όπου ένας άνδρας μαχαίρωσε πολλές φορές τη μητέρα και την αδελφή του, με αμφότερες να δίνουν μάχη για τη ζωή τους.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το κακό δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί. Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και αστυνομικές δυνάμεις.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο γυναίκες είναι σοβαρά τραυματισμένες, με την μητέρα - περίπου 80 ετών- να εισάγεται άμεσα στο χειρουργείο.

Πολλές μαχαιριές φέρεται να έχει και η 50χρονη αδερφή του δράστη, ενώ και ο ίδιος- όπως αναφέρουν οι πληροφορίες βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση και χρειάστηκε η συνδρομή του ΕΚΑΒ και γι' αυτόν.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share