Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Πέθανε ο Γιώργος Χαρισούλης

Θλίψη!

20 Οκτωβρίου 2020 09:10
Πέθανε ο Γιώργος Χαρισούλης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο παλιός έμπορος της Λάρισας, Γιώργος Χαρισούλης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών και κηδεύτηκε χθες.

Στον γιο του Γιάννη και σε ολόκληρη την οικογένεια τα θερμά μας συλλυπητήρια.

Νεκρός Έλληνας γνωστός ηθοποιός κατά την διάρκεια εκδήλωσης!

Φτωχότερος είναι ο θεατρικός κόσμος της Κορινθίας από το βράδυ του Σαββάτου, όταν εντελώς ξαφνικά, στη μέση μιας εκδήλωσης, έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Ηλίας Λέκκας, ένας από τους σημαντικότερους ερασιτέχνες ηθοποιούς της περιοχής.

Ο Ηλίας Λέκκας, βρισκόταν στο Διμηνιό όπου πραγματοποιούταν εκδήλωση αφιερωμένη στους Διμηνιώτες λογοτέχνες. Ακόμη ένα σοκ στον καλλιτεχνικό κόσμο μετά τον χαμό θρυλικής ηθοποιού.

Απήγγειλε το ποίημα, δέχτηκε το θερμό χειροκρότημα όλων των παρευρισκόμενων και κατέρρευσε και ταξίδεψε για πάντα στη γειτονιά των αγγέλων, σκορπίζοντας απέραντη θλίψη σε φίλους, συγγενείς, συνεργάτες και συνοδοιπόρους.

Ο Ηλίας Λέκκας είχε συνδέσει το όνομά του με το Θέατρο Περιγιαλίου όπου είχε διακριθεί σε ξεχωριστές παραστάσεις ανεξίτηλα γραμμένες στη μνήμη όλων μας.

Ως «Φονιάς» είχε δώσει ρεσιτάλ ερμηνείας κερδίζοντας κριτικές και βραβεία. Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Δευτέρα 19 Οκτωβρίου, στις 4:00 το απόγευμα, στον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Ζευγολατιού.

Θρήνος στο χώρο της 7ης Τέχνης: Πέθανε 58χρονος ηθοποιός (photo-video)

Ο ηθοποιός Ουίλφορντ Μπρίμλεϊ, γνωστός από τους ρόλους του στις βραβευμένες με Όσκαρ ταινίες "Κουκούν" και "Η Φίρμα", πέθανε σε ηλικία 85 ετών, σύμφωνα με δημοσιεύματα των αμερικανικών μέσων ενημέρωσης. Ακόμη μία απώλεια στο χώρο της τέχνης μετά τον χαμό γνωστού Έλληνα ηθοποιού.

Γεννημένος στην Γιούτα ο Μπρίμλεϊ εισήλθε στον χώρο του κινηματογράφου ντουμπλάροντας αρχικά τους πρωταγωνιστές σε σκηνές με ιππασία και στη συνέχεια, όταν ήταν πλέον 40άρης και 50άρης ανέλαβε μεγαλύτερους ρόλους που τον έκαναν γνωστό στο κοινό υποδυόμενος κάποιες φορές τον απότομο, αλλά συμπαθή ηλικιωμένο μυστακοφόρο.

Στην επιστημονικής φαντασίας ταινία του Ρον Χάουαρντ του 1985 "Κοκούν" ο Μπρίμλεϊ υποδύθηκε έναν 70άρη, ο οποίος μαζί με άλλους ενοίκους ενός οίκου ευγηρίας της Φλόριντα, ανακαλύπτει μια εξωγήινη πηγή ενέργειας που τους αναζωογονεί.

Ένας άλλος αξιομνημόνευτος ρόλος ήταν στο πλευρό του Τομ Κρουζ στο δικαστικό θρίλερ του 1993 "Η Φίρμα", όπου ο Μπρίμλεϊ υποδύθηκε έναν μοχθηρό αξιωματούχο ασφαλείας για μια νομική εταιρεία.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share