Σάββατο, 29 Ιανουαρίου 2022

Θρίλερ για την Αγγελική Νικολούλη: Βρέθηκε νεκρός ο Δημήτρης Μάρκος!

Δύσκολες ώρες

16 Οκτωβρίου 2020 12:21
Θρίλερ για την Αγγελική Νικολούλη: Βρέθηκε νεκρός ο Δημήτρης Μάρκος!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θλίψη σκόρπισε στην οικογένεια του άτυχου 74χρονου Δημήτρη Μάρκου η είδηση ότι βρέθηκε νεκρός 400 μέτρα μακριά από το σπίτι του στην Κοκκινομηλιά της Βόρειας Εύβοιας. Έναν άνδρα που αναζητούσε και η Αγγελική Νικολούλη μέσα από την ιστοσελίδα της!

Πιο συγκεκριμένα ο άνδρας είχε εξαφανιστεί από τις 28 Ιουλίου και χθες το μεσημέρι βρέθηκαν τα οστά του κάτω από ένα δέντρο ενός χωραφιού.

Τραγική ειρωνεία είναι ότι ο γιος του ο οποίος είναι πυροσβέστης στο επάγγελμα είχε «χτενίσει» πολλές φορές την συγκεκριμένη περιοχή για τον εντοπισμό του πατέρα του αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Το μακάβριο εύρημα αντιλήφθηκε ο ιδιοκτήτης του χωραφιού όταν, σύμφωνα με πληροφορίες, πήγε να περιποιηθεί τα ελαιόδεντρά του στην περιοχή όταν ξαφνικά εντόπισε μέλη ανθρώπινου σκελετού.

Βρέθηκε νεκρός κοντά στο σπίτι του

Αμέσως στο σημείο, έφτασε και ο γιος του άτυχου Δημήτρη Μάρκου, ο οποίος αναγνώρισε τον πατέρα του από τα ρούχα και το ύψος του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος ηλικιωμένος από την Κοκκινομηλιά της Βόρειας Εύβοιας λίγο πριν εξαφανιστεί είχε καλέσει τον γιο του στο τηλέφωνο .

Ο γιος του δεν κατάφερε να απαντήσει αμέσως στην κλήση του πατέρα του κι όταν τον κάλεσε, το κινητό του ηλικιωμένου ήταν απενεργοποιημένο. Είχαν γίνει ενέργειες για τον εντοπισμό του στίγματος αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Την έρευνα για την ταυτοποίηση των οστών αλλά και για το πώς ακριβώς βρέθηκαν εκεί, ανέλαβε το ΑΤ Ιστιαίας.

Για το Δημήτρη Μάρκου είχε εκδοθεί Silver Alert όταν εξαφανίσθηκε και είχαν γίνει έρευνες από Πυροσβεστική, Αστυνομία και κατοίκους της περιοχής αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

 

Ροή ειδήσεων

Share