Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Νέα κτηνωδία στην Πάτρα: Μαχαίρωσαν οκτώ γάτες

Φρίκη!

14 Οκτωβρίου 2020 21:25
Νέα κτηνωδία στην Πάτρα: Μαχαίρωσαν οκτώ γάτες

Ένα φρικτό θέαμα αντίκρισε Πατρινή η οποία το απόγευμα της Τρίτης, περπατούσε στην περιοχή της Πλαζ. Το σοκ που υπέστη ήταν μεγάλο! Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά οκτώ γάτες σκοτωμένες με φρικτό, όπως αποδείχθηκε, τρόπο. Ωστόσο, μια κτηνωδία σημειώθηκε εχθές και στη Νίκαια όταν ένας άντρας μαχαίρωσε ένα σκύλο στη μέση του δρόμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, φαίνεται ότι οι γάτες δεν είχαν δηλητηριαστεί, αλλά είχαν ξεκοιλιαστεί, με κάποιο αιχμηρό αντικείμενο, μάλλον μαχαίρι.

Οι γάτες φαίνεται ότι είχαν υποστεί απίστευτο μαρτύριο πριν ξεψυχήσουν.

Η γυναίκα που τις βρήκε, μετά το ισχυρό σοκ που υπέστη, αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία, η οποία διεξάγει εκτεταμένες έρευνες, καθώς η υπόθεση φαίνεται να έχει σοβαρές παραμέτρους σε ό,τι αφορά τον ή τους δράστες.

Συγκίνηση για το σκυλάκι που μαχαιρώθηκε από καθηγητή στη Νίκαια - Τι είπε η Κεραμέως

Ελάχιστες είναι οι ελπίδες για να κρατηθεί στη ζωή το άτυχο αδέσποτο σκυλάκι που το πρωί της Τρίτης δέχτηκε δύο μαχαιριές στα πλευρά από ασυνείδητο καθηγητή. Οι μαχαιριές που δέχτηκε το τετράποδο διαπέρασαν τον πνεύμονά του με αποτέλεσμα να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Οι τέσσερις κτηνίατροι που το ανέλαβαν κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια αλλά τα χτυπήματα που δέχτηκε το άτυχο ζωάκι ήταν τέτοια που δεν τους άφηναν πολλά περιθώρια, ώστε να ελπίζουν στη σωτηρία του.

Με βάση τις μαρτυρίες που επικαλείται ο ΣΚΑΪ, ένας άνδρας μαχαίρωνε με μανία έναν λευκό σκύλο στη μέση του δρόμου. Ο δράστης βρισκόταν πεσμένος στην άσφαλτο, έχοντας κάνει κεφαλοκλείδωμα με το ένα του χέρι στον σκύλο και με το άλλο μαχαίρωνε το άτυχο ζώο στα πλευρά με το άτυχο ζώο να βρίσκεται σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.

Παράλληλα, άλλος ένας άντρας χτυπούσε το σκυλί στο κεφάλι με ένα σιδερένιο σκουπόξυλο. Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της αστυνομίας οι οποίοι κατάφεραν να εντοπίσουν τον δράστη με το μαχαίρι και ακολούθησε αυτόφωρη διαδικασία.

Σύμφωνα με γείτονες του φερόμενου δράστη το συγκεκριμένο πρόσωπο έχει κατά καιρούς απειλήσει τους φιλόζωους κατοίκους της περιοχής ενώ έχει προβεί και σε μήνυση εις βάρος τους γιατί ταΐζουν τα αδέσποτα.

Διαβάστε στο Athensmagazine.gr άλλο ένα θλιβερό γεγονός που έγινε στα Χανιά όταν άνδρας κρέμασε τον σκύλο του και τον ευνούχισε.

Το σκυλί έχει μεταφερθεί στο Διαδημοτικό Κέντρο Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων σε κρίσιμη κατάσταση με αποτέλεσμα να χειρουργηθεί.

Κεραμέως για μαχαίρωμα σκύλου στη Νίκαια: "Αποτρόπαιες πράξεις – Ο δράστης δεν είναι εκπαιδευτικός"

Τον αποτροπιασμό της για το νέο περιστατικό βίας κατά σκύλου, αυτή τη φορά στη Νίκαια, εκφράζει με ανάρτησή της στο Facebook, η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως. Όπως τονίζει η υπουργός Παιδείας, «τέτοιες αποτρόπαιες πράξεις δεν έχουν θέση στην ελληνική κοινωνία, και πόσο μάλλον στην εκπαιδευτική κοινότητα».

Η Νίκη Κεραμέως, σημειώνει, καθώς αρχικά είχε αναφερθεί ότι ο δράστης είναι καθηγητής, «παρότι δεν προκύπτει για την ώρα ότι ο φερόμενος δράστης είναι εκπαιδευτικός σε σχολείο, όπως είχε αρχικά αναφερθεί, η βίαιη αυτή πράξη μας υπενθυμίζει την καίρια σημασία της καλλιέργειας ήδη από το σχολείο της προστασίας και του σεβασμού των ζώων».

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share