Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκ για το θάνατο του στρατιωτικού στις Σέρρες - Αιτία η έκρηξη στην τουαλέτα

Ανατριχιάζουν τα στοιχεία

12 Οκτωβρίου 2020 21:56
Σοκ για το θάνατο του στρατιωτικού στις Σέρρες - Αιτία η έκρηξη στην τουαλέτα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ προκαλούν τα νέα στοιχεία για το θάνατο στρατιωτικού στις Σέρρες, καθώς φαίνεται πως αιτία ήταν η έκρηξη στην τουαλέτα του.

Όπως αναφέρει το thestival.gr o άνδρας βρέθηκε νεκρός περίπου στις 14:30 και σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα, ο θάνατος του φέρεται να προήλθε από έκρηξη στην τουαλέτα του σπιτιού του.

Οι Αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνας και η ιατροδικαστικής εξέταση πρόκειται να ρίξει φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του στρατιωτικού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το σπίτι όπου βρέθηκε η σορός του άνδρα έχει μεταβεί κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών της Υποδιεύθυνσης Ειδικών Αστυνομικών Δυνάμεων Β. Ελλάδος.

Τραγωδία στις Σέρρες: Εργάτης πέθανε από ηλεκτροπληξία

Σε αγροτική περιοχή της Αλιστράτης Σερρών ένας εργάτης έχασε τη ζωή του, όταν, υπό συνθήκες που ερευνώνται, τον διαπέρασε ηλεκτρικό ρεύμα κατά τη διαδικασία εκφόρτωσης βαμβακιού. Όπως έγινε γνωστό, ο 43χρονος, με καταγωγή από τη Βουλγαρία, βρισκόταν πάνω στην πλατφόρμα γεωργικού μηχανήματος (βαμβακοσυλλέκτη) το οποίο χειριζόταν άνδρας, 51 ετών.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, το μηχάνημα φαίνεται πως ήρθε σε επαφή με εναέριο καλώδιο ρεύματος με αποτέλεσμα να «κεραυνοβοληθεί» ο εργάτης. Ο 43χρονος διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας, όπου όμως οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του. Ο οδηγός του μηχανήματος συνελήφθη. Το περιστατικό που συνέβη το μεσημέρι της Κυριακής ερευνάται από το τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Τραγωδία στις Σέρρες: 57χρονος αγρότης καταπλακώθηκε από τρακτέρ

Κατέληξε τις σήμερα το πρωί, ο 57χρονος αγρότης που καταπλακώθηκε χθες από τρακτέρ που οδηγούσε, στις Σέρρες.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της η αστυνομία, ο άνδρας, που διακομίστηκε χθες στο γενικό νοσοκομείο Σερρών, δεν τα κατάφερε.

Συγκεκριμένα, χθες νωρίς το μεσημέρι, το τρακτέρ που οδηγούσε ο 57χρονος σε δασική περιοχή των Κάτω Ποροΐων Σερρών, ανατράπηκε, με αποτέλεσμα αρχικά τον τραυματισμό του. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Ποροΐων.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share