Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θρίλερ στις Σέρρες: Εντοπίστηκε νεκρός στρατιωτικός

Τραγωδία

12 Οκτωβρίου 2020 17:57
Θρίλερ στις Σέρρες: Εντοπίστηκε νεκρός στρατιωτικός
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Στρατιωτικός βρέθηκε νεκρός στη Σκοτούσσα Σερρών, γύρω στις 15:00 τη Δευτέρας. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, άνδρες της Ασφάλειας Σερρών έφτασαν επί τόπου, ενώ αναμένεται και ο ιατροδικαστής, ο οποίος αναμένεται να εξετάσει τη σορό.

Πάντως, σύμφωνα με την Αστυνομία όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοικτά. Επίσης, ένας 49χρονος άνδρας από την Πολύδροσο (Σουβάλα) Φωκίδας βρέθηκε νεκρός σε περιοχή του Παρνασσού όπου είχε μεταβεί για να κόψει ξύλα.

Θρήνος στην Καλαμάτα: Νεκρός 17χρονος από πυροβολισμό

Τραγωδία στην Καλαμάτα, όπου ένας 17χρονος άφησε την τελευταία του πνοή από πυρά καραμπίνας. Ωστόσο, την τελευταία του πνοή άφησε εχθές και ένας 57χρονος στις Σέρρες που καταπλακώθηκε από τρακτέρ.

Πρόκειται για ένα νεαρό Ρομά, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το best-tv.gr, φέρεται να μπήκε σε ξένη ιδιοκτησία, σε χωριό του δήμου Μεσσήνης, προκαλώντας την οργή του 64χρονου ιδιοκτήτη.

Ο 17χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Καλαμάτας με θανάσιμα τραύματα στην κοιλιά και τον θώρακα.

Έξω από το νοσοκομείο συγκεντρώθηκαν εκατοντάδες Ρομά, με την Αστυνομία να προσπαθεί να τους κρατήσει μακριά.

Τραγωδία στη Ρόδο: Πήγε να βοηθήσει σε τροχαίο και παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Φρικτό τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στις 10.15 στο 18ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ρόδου – Λίνδου, με ένα 43χρονο πατέρα δύο παιδιών να χάνει τη ζωή του. Ωστόσο, θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε νωρίτερα και στη Θεσσαλονίκη.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένα ΙΧ αυτοκίνητο που κινείτο επί της Ρόδου - Λίνδου, χτύπησε στη χαμηλή διαχωριστική νησίδα και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Ο 43χρονος που διέμενε λίγα μέτρα παραπέρα, ακούγοντας τον θόρυβο από το τροχαίο μαζί με άλλους γείτονες και διερχόμενους οδηγούς, έσπευσαν στο σημείο να βοηθήσουν.

Παράλληλα ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και την αστυνομία. Την ώρα που προσπαθούσαν να απεγκλωβίσουν την οδηγό μέσα από το όχημα, ένα άλλο αυτοκίνητο, που κινούνταν επί της Ρόδου - Λίνδου, έπεσε με σφοδρότητα πάνω στο ακινητοποιημένο αυτοκίνητο, παρασύροντας έτσι όλους όσοι βρίσκονταν στο σημείο.

Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί θανάσιμα και να ξεψυχήσει λίγη ώρα αργότερα ο 43χρονος και να τραυματιστούν άλλα δύο άτομα τα οποία επίσης διακομίστηκαν στο νοσοκομείο αλλά βρίσκονται εκτός κινδύνου. Ο άτυχος άνδρας ήταν πατέρας δύο μικρών παιδιών.

Ήταν ένας ιδιαίτερα αγαπητός άνθρωπος στην τοπική κοινωνία κι ένας άξιος οικογενειάρχης. Ολόκληρη η τοπική κοινωνία έχει βυθιστεί από χθες σε βαρύ πένθος. Τα ακριβή αίτια της νέας τραγωδίας στην άσφαλτο, εξετάζουν οι αρμόδιοι αξιωματικοί της Τροχαίας Ρόδου.

Ο οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου, που ευθύνεται για την τραγωδία, αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από το νοσοκομείο της Ρόδου, συνελήφθη και κρατείται από τους αστυνομικούς προκειμένου να παραπεμφθεί στον Εισαγγελέα Ρόδου.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share