Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Νεκρή 28χρονη έγκυος στη Χαλκίδα: Η πρώτη εκτίμηση των γιατρών για τον θάνατό της

Νέα στοιχεία για την τραγωδία

12 Οκτωβρίου 2020 16:32
Νεκρή 28χρονη έγκυος στη Χαλκίδα: Η πρώτη εκτίμηση των γιατρών για τον θάνατό της
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Θλίψη έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο ο αιφνίδιος θάνατος της 28χρονης εγκύου και μητέρας ενός μικρού αγοριού στη Χαλκίδα, η οποία έτρωγε με την οικογένειά της όταν ξαφνικά κατέρρευσε.

Όπως είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η θεία της άτυχης κοπέλας, η 28χρονη ζαλίστηκε, φώναξε τους γονείς της και την πήγαν στο νοσοκομείο. «Δεν είχε πολλούς σφιγμούς όταν πήγαν στο νοσοκομείο και δεν την πρόλαβαν. Ούτε το μωράκι της» είπε η θεία.

Η κοπέλα βρισκόταν στον όγδοο μήνα της κύησης και ήταν πολύ καλά, σύμφωνα με τα όσα είπε το συγγενικό της πρόσωπο. «Είχε και ένα παιδάκι 3,5 ετών. Ήταν να γεννήσει στις 15 Νοεμβρίου».

«Η πρώτη εκτίμηση των γιατρών είναι ότι εκεί που ζαλίστηκε και έπεσε, άνοιξε ο αμνιακός σάκος και το υγρό πήγε στους πνεύμονες» σημείωσε η γυναίκα.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου τόσο της 28χρονης όσο και του αγέννητου μωρού της θα δείξει η νεκροψία - νεκροτομή.

Θηριωδία: Γυναίκα έσφαξε την 22χρονη έγκυο φίλη της για να της πάρει το μωρό (photo)

Ένα έγκλημα πέρα από κάθε αρρωστημένη φαντασία σημειώθηκε στο Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών όπου μια 22χρονη έγκυος έχασε τη ζωή της, όταν μια φίλη της την έσφαξε για να της πάρει το βρέφος που κυοφορούσε! Επίσης, ένα φρικτό έγκλημα έγινε στην πόλη Banda της Ινδίας, με έναν 40χρονο να αποκεφαλίζει τη γυναίκα του.

Θύμα της αδιανόητης θηριωδίας έπεσε η 22χρονη Reagan Hancock, την οποία βρήκε νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος η μητέρα της ενώ έλειπε το βρέφος από την κοιλιά της.

Δράστης της αρρωστημένης επίθεσης είναι μια φίλη της άτυχης γυναίκας, καθώς λίγο μετά τη δολοφονία πήγε το βρέφος σε νοσοκομείο της πόλης Idabel, όπου λίγο αργότερα ξεψύχησε.

Η Reagan είχε ένα ακόμη παιδί με τον σύζυγό της, Homer, ενώ το άτυχο βρέφος ήταν κοριτσάκι το οποίο θα γεννιόταν στις 10 Νοεμβρίου. Το έγκλημα ήταν τόσο άγριο, που ο τοπικός τύπος χαρακτήρισε την δράστη ως «ο Σατανάς με ανθρώπινη μορφή».

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share