Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Λιβαδειά: Πέταξε πέτρα σε σχολικό λεωφορείο και τραυμάτισε δυο μαθητές

Οι μαθητές διακομίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λιβαδειάς για προληπτικούς λόγους

12 Οκτωβρίου 2020 14:46
Λιβαδειά: Πέταξε πέτρα σε σχολικό λεωφορείο και τραυμάτισε δυο μαθητές
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα δυσάρεστο περιστατικό σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Δευτέρας στη Λιβαδειά. Πιο συγκεκριμένα, ένας άγνωστος άνδρας που κινούταν με μηχανή και φορούσε κράνος πλησίασε ένα σχολικό λεωφορείο ιδιωτικού Παιδικού Σταθμού και πέταξε με δύναμη στο πίσω μέρος μια πέτρα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του lamiareport, η πέτρα έσπασε το πίσω τζάμι με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δυο μαθητές, ευτυχώς όχι σοβαρά. Παρόλα αυτά και διακομίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λιβαδειάς, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και έκαναν τις απαραίτητες εξετάσεις.

Ο δράστης μετά την επίθεση τράπηκε σε φυγή με τη μηχανή και αναζητείται από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Λιβαδειάς που έχει αναλάβει την υπόθεση. Διαβάστε επίσης στο Athensmagazine.gr για το κρούσμα κορωνοϊού βρέθηκε σε σχολείο στην Κέα, κλειστό θα παραμείνει μέχρι 13 Οκτωβρίου μετά από απόφαση του υπουργείου παιδείας.

Πέταξαν πέτρες σε αυτοκίνητα στην εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου

Ένα απρόσμενο γεγονός περίμενε τους οδηγούς και τους επιβάτες των αυτοκινήτων που κινούνταν μέσα στη νύχτα στο 40ο χιλιόμετρο της παλιάς εθνικής οδού Αθηνών- Κορίνθου, καθώς ξαφνικά άρχισαν να τους βομβαρδίζουν με πέτρες πάνω στα οχήματά τους! Ωστόσο, ένας από αυτούς κινδύνευσε σοβαρά να χάσει τον έλεγχο!

Πιο συγκεκριμένα από τις πέτρες το μπροστινό παρμπρίζ του αυτοκινήτου ενός οδηγού του άρχισε να μοιάζει με τεράστιο ιστό αράχνης με αποτέλεσμα να περιορίσει στο ελάχιστο την ορατότητα του οδηγού, που ευτυχώς είχε την ψυχραιμία να διατηρήσει τον έλεγχο, διαφορετικά θα έφευγε από το οδόστρωμα με απρόβλεπτη κατάληξη! Ο άτυχος άνδρας βγήκε γρήγορα από το αυτοκίνητο, αλλά οι ασυνείδητοι δράστες είχαν ήδη γίνει άφαντοι.

Από κει και πέρα ο οδηγός ειδοποίησε την Αστυνομία και άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ξεκίνησαν έρευνες για να εντοπίσουν τους δράστες της επικίνδυνης επίθεσης, χωρίς να τα καταφέρουν. Σύμφωνα με μαρτυρίες άλλων οδηγών που στάθηκαν πιο τυχεροί και δεν τους πέτυχαν οι πέτρες, πρόκειται για πέντε Ρομά που αναζητούνται στους γύρω καταυλισμούς.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share