Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Χαμός με τον Σκλαβενίτη - Πέρασαν έξω από κατάστημά του για να…

Τι συνέβη;

11 Οκτωβρίου 2020 08:45
Χαμός με τον Σκλαβενίτη - Πέρασαν έξω από κατάστημά του για να…
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χαμός έχει επικρατήσει με τον Σκλαβενίτη, αφού πολίτες πέρασαν έξω από κατάστημα της γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ για ένα συγκεκριμένο σκοπό.

Πρόκειται, μάλιστα, για έναν καλό σκοπό, με τους «Φρουρούς των μονοπατιών της Τήνου» να δίνουν εκεί το ραντεβού τους για την νέα τους δράση στο νησί, με τον Σκλαβενίτη να… συμμετέχει σε αυτή με το δικό του τρόπο, έχοντας πρόσφατα ζήσει δύσκολες στιγμές.

Η ανακοίνωσή τους ανέφερε τα εξής:

«Πρόσκληση σε δράση καθαρισμού (Διαδρομή Τ1)

Κυριακή, 18 Οκτωβρίου και ώρα 10.00

Πληροφορίες: 2283360100, 133

Συναντιόμαστε έξω από το σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης (λεωφ. Τριποτάμου) και κατευθυνόμαστε στην περιοχή κοντά στο φράγμα της Βακέτας. Θα ασχοληθούμε με τον καθαρισμό βλάστησης που εμποδίζει την ομαλή διέλευση, απομάκρυνση πεσμένων πίθων και των απορριμμάτων που εντοπίστηκαν.

Τα απορρίμματα θα παραληφθούν από την υπηρεσία καθαριότητα του Δήμου Τήνου. Θα παρθούν όλες οι προφυλάξεις, ώστε να τηρηθούν οι απαιτούμενες αποστάσεις μεταξύ των συμμετεχόντων, ενώ θα είναι διαθέσιμα γάντια μιας χρήσης. Μην ξεχάσετε να έχετε μαζί σας νερό και καπέλο.

Οι καθαρισμοί αποτελούν μια ευκαιρία να ξαναβρεθούμε μετά από καιρό αναλαμβάνοντας δράση για τη φροντίδα του τόπου μας. Απευθύνονται σε οικογένειες, νέους, ενήλικες και παιδιά.

Σας περιμένουμε με χαρά».

Έκτακτη ανακοίνωση του Σκλαβενίτη προειδοποιεί τους καταναλωτές!

Την προσοχή των χρηστών του Facebook ζητούν τα σούπερ μάρκετ «Σκλαβενίτης», καθώς πριν από λίγες ώρες έχουν κάνει την εμφάνισή τους κάποιες δημοσιεύσεις-διαγωνισμοί με δώρο δωροεπιταγές.

Μια νέα σελίδα έχει δημιουργηθεί πριν λίγες ώρες με σκοπό να εξαπατήσει τους χρήστες για ακόμα μια φορά.

«Όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές, απατεώνες εκμεταλλεύονται το facebook και δημιουργούν ψεύτικους διαγωνισμούς για να εξαπατήσουν τους χρήστες.

Πριν λίγο καιρό υπήρχε μια έξαρση με ψεύτικους διαγωνισμούς και από άλλες γνωστές αλυσίδες σούπερ μάρκετ εκτός Σκλαβενίτη.

Τους τελευταίους μήνες το φαινόμενο με τις ψεύτικες έρευνες ή διαγωνισμούς από αλυσίδες σούπερ μάρκετ έχει πάρει ανησυχητικές διαστάσεις στο facebook.

Οι απατεώνες εκμεταλλεύονται ονόματα μεγάλων εταιριών και προσπαθούν να παραπλανήσουν τους χρήστες και να τους γράψουν σε υπηρεσίες κινητών τηλεφώνων υψηλής χρέωσης.»

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share