Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Αχαΐα: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του 9χρονου

Βυθίστηκε στη θλίψη όλη η περιοχή

10 Οκτωβρίου 2020 19:09
Αχαΐα: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του 9χρονου

Κανείς δεν μπορεί ακόμη να πιστέψει τον χαμό του 9χρονου Γιώργου. Σήμερα στην κηδεία του στο Σκιαδά Τριταίας στην Αχαΐα, "ράγισαν" όλοι μπροστά στη θλιβερή εικόνα του λευκού φέρετρου... Ο Γιώργος δεν θα ξαναπαίξει, ούτε θα χαμογελάσει, τον πρόδωσε η καρδούλα του...

Η κηδεία του έγινε μέσα σε κλίμα θλίψης και πόνου στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου Θεολόγου στο Σκιαδά Τριταίας.

Το εννιάχρονο παιδί από το χωριό Σκιαδά Αχαΐας πέθανε το πρωί της Παρασκευής.

Το τραγικό περιστατικό που συγκλόνισε την περιοχή και την εκπαιδευτική κοινότητα, σημειώθηκε την ώρα που ο μικρός μαθητής βρισκόταν στο σχολείο του.

Την ώρα της γυμναστικής κατέρρευσε. Ειδοποιήθηκε αμέσως το ΕΚΑΒ όμως οι διασώστες δυστυχώς δεν τα κατάφεραν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, αντιμετώπιζε πρόβλημα εκ γενετής και του είχε τοποθετηθεί βηματοδότης, ωστόσο είχε κατατεθεί στο σχολείο ιατρική βεβαίωση ότι μπορούσε να συμμετέχει στις αθλητικές δραστηριότητες.

“Μαύρη Παρασκευή για όλους μας”

«Το περιστατικό έχει βυθίσει το σχολείο και όλη την εκπαιδευτική κοινότητα στη θλίψη. Εκφράζουμε τη θλίψη αλλά και τη συμπαράσταση στους γονείς του παιδιού, στους μαθητές και εκπαιδευτικούς του σχολείου. Είναι μία πολύ δύσκολη μέρα για την εκπαιδευτική κοινότητα» ανέφερε στο thebest.gr ο Τάσος Σταυρογιαννόπουλος, πρόεδρος των δασκάλων και Νηπιαγωγών του Νόμου Αχαΐας.

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Ερυμάνθου Θ. Μπαρής, χαρακτήρισε “μαύρη Παρασκευή” τη χθεσινή ημέρα υπογραμμίζοντας: «Ενας ακόμη άγγελος προστέθηκε στο επουράνιο τάγμα των αγγέλων. Τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν τον ανείπωτο πόνο της απώλειας του μικρού μας μαθητή, ο οποίος κατέρρευσε στο προαύλιο του σχολείου του.

Παρά τις προσπάθειες των διασωστών που έσπευσαν στο σημείο ο μαθητής της Β’ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Σταυροδρομίου έμελλε να αφήσει την τελευταία του πνοή σ’ έναν χώρο που του έδινε χαρά και ζωή. Δύσκολες στιγμές για τους γονείς και την αδελφή του κι όλη την οικογένεια από το Σκιαδά, τους δασκάλους και τους συμμαθητές του. Συντριμμένοι συμπαραστεκόμαστε στη θλίψη της οικογένειας και εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια για την συγκλονιστική αυτή απώλεια».

5χρονο αγοράκι έπεσε από καρότσα αγροτικού στην Πάτρα - Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ (Video)

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο νοσηλεύεται ένα αγοράκι, ηλικίας 5,5 ετών, το οποίο έπεσε από καρότσα αγροτικού οχήματος. Συναγερμός σήμανε και χθες στο ΕΚΑΒ, στη Πάτρα έπειτα από πτώση 12χρονου με αποτέλεσμα να καρφωθεί με το λαιμό του σε κάγκελο.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στο χωριό Πόρτες, στην Αχαΐα, το απόγευμα της Τετάρτης.Σύμφωνα με το patrastimes.gr, το μικρό παιδί ανέβηκε στην καρότσα και μόλις το όχημα ξεκίνησε να κινείται, έπεσε στη ρόδα.

Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί σοβαρά. Αμέσως μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο, ενώ οι θεράποντες γιατροί έκριναν αναγκαία τη διακομιδή του στο Νοσοκομείο του Ρίου.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για πολλαπλές κακώσεις σε διάφορα σημεία του σώματός του, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρχουν βλάβες και σε ζωτικά όργανα.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share