Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Τραγωδία στα Καλάβρυτα: Nεκρός 40χρονος σε τροχαίο

Ανείπωτη θλίψη!

10 Οκτωβρίου 2020 16:52
Τραγωδία στα Καλάβρυτα: Nεκρός 40χρονος  σε τροχαίο

Τραγωδία σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα στο ύψος του Σκεπαστού (θέση Πλατάνια) στα Καλάβρυτα, με έναν 40χρονο να χάνει την ζωή του μετά από πτώση από μοτοσυκλέτα που οδηγούσε. Ωστόσο, ένα ακόμη τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα στην Αττική Οδό.

Ο άτυχος 40χρονος αλβανικής καταγωγής κάτοικος Καλαβρύτων βρέθηκε σήμερα το πρωί σε πεζούλι, δίπλα από τον δρόμο, έχοντας χάσει την ζωή του με σοβαρά τραύματα.

Το άψυχο σώμα του 40χρονου πατέρα ενός παιδιού, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Καλαβρύτων με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και οι αστυνομικού του Α.Τ.Καλαβρύτων ανέλαβαν να ενημερώσουν τους οικείους του.

Για τα αίτια του δυστυχήματος, προανάκριση διαγάγει το Α.Τ. Καλαβρύτων

Σοκαριστικό τροχαίο στη Βέροια: Αυτοκίνητο «πέταξε» και «προσγειώθηκε» σε αυλή σπιτιού (photos)

Σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 8 Οκτωβρίου 2020 στη Βέροια, όταν αυτοκίνητο «πέταξε» και προσγειώθηκε σε αυλή σπιτιού στην περιοχή της Μπαρμπούτας. Επίσης, ένα φοβερό τροχαίο έλαβε τόπο στην Αθήνα, με έναν οδηγό μηχανής να παρασέρνει σερβιτόρο, χωρίς να έχει μάλιστα δίπλωμα και τρέχοντας με μεγάλη ταχύτητα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr, ήταν λίγο μετά τις 11 το βράδυ, όταν οδηγός ΙΧ που κινούνταν στην οδό Δήμητρας, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του οχήματος στο ύψος της γέφυρας, με αποτέλεσμα αυτό να σπάσει τις προστατευτικές μπάρες, να «πετάξει» και να προσγειωθεί σε αυλή σπιτιού που βρίσκεται κάτω από τον δρόμο.

Οι ιδιοκτήτες του σπιτιού ακούγοντας τον δυνατό θόρυβο, βγήκαν έντρομοι από το σπίτι και αντίκρισαν ένα αυτοκίνητο να έχει προσγειωθεί στην αυλή τους, με το πίσω μέρος μάλιστα να βρίσκεται στα κάγκελα του μπαλκονιού. Ευτυχώς εκείνη τη στιγμή δεν ήταν κάποιος από τους ενοίκους στην αυλή.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν τραυματίστηκε σοβαρά και κατάφερε να βγει μόνος του από το όχημα, ενώ ήταν και τυχερός μέσα στην ατυχία του, καθώς αν έφευγε εκτός δρόμου ελάχιστα μέτρα πιο κάτω, θα κατέληγε στο ποτάμι και μάλιστα θα έπεφτε από μεγαλύτερο ύψος. Αμέσως στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου παρέλαβε τον οδηγό και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο, η Τροχαία Βέροιας και η Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.

Τραγωδία στα Τρίκαλα: Νεκρός 20χρονος σε τροχαίο

Ένα τραγικό τροχαίο σημειώθηκε στα Τρίκαλα αργά το βράδυ της Δευτέρας (05.10.2020), στο οποίο ένας 20χρονος σκοτώθηκε, ενώ ακόμα ένα θανατηφόρο τροχαίο έχει σοκάρει και την Ρόδο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άτυχος νεαρός Β.Μ. από την Οιχαλία Τρικάλων, γύριζε από Φαρκαδόνα και στη 1:00 περίπου μετά τα μεσάνυχτα, στον περιφερειακό της Κρήνης, το μηχανάκι που οδηγούσε έπεσε πάνω σε κολώνα και το σώμα του εκσφενδονίστηκε, με αποτέλεσμα να προκληθούν βαριά θανάσιμα τραύματα στο σώμα του.

Τον 20χρονο βρήκε περαστικός από την Κρήνη και ειδοποίησε το ΕΚΑΒ. Το ασθενοφόρο που έφτασε στο σημείο παρέλαβε το παιδί αλλά χωρίς αισθήσεις, και το μετέφερε στο Νοσοκομείο Τρικάλων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Κανείς δε γνωρίζει μέχρι στιγμής πόση ώρα ήταν εκεί ο 20χρονος και αιμορραγούσε, καθώς και τις συνθήκες που συνέβη το δυστύχημα.

Ο 20χρονος ήταν παιδί πολύτεκνης οικογένειας και αφήνει πίσω του άλλα 3 αδερφάκια.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share