Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Θρίλερ στο Αγρίνιο: Ροτβάιλερ επιτέθηκε σε 4χρονο κοριτσάκι

Το κοριτσάκι χαίρει άκρας υγείας

10 Οκτωβρίου 2020 16:08
Θρίλερ στο Αγρίνιο: Ροτβάιλερ επιτέθηκε σε 4χρονο κοριτσάκι

Στην παιδική χαρά του δημοτικού πάρκου Αγρινίου ένα δεσποζόμενο σκυλί, ροτβάιλερ σύμφωνα με τις περιγραφές ανθρώπων που ήταν παρόντες, που εκείνη την ώρα ήταν λυμένο, επιτέθηκε σε 4χρονο κοριτσάκι. Ευτυχώς, η γιαγιά του παιδιού αλλά και γονείς άλλων παιδιών επενέβησαν, ωστόσο “το σκυλί επέμενε να ορμά στο παιδάκι και μόνο σε αυτό” όπως έλεγαν αυτόπτες μάρτυρες. Ωστόσο, σοκ στο πανελλήνιο είχε προκαλέσει μια παρόμοια επίθεση σε βρέφος στα Γλυκά Νερά.

Όταν, εν τέλει, κατάφεραν να απομακρύνουν το κοριτσάκι και να το προστατεύσουν, σύμφωνα πάντα με τις μαρτυρίες στο «Agrinio365» Media Group, εμφανίστηκε ο ιδιοκτήτης του σκύλου, ο οποίος και το μάζεψε, τον έβαλε στο αυτοκίνητο και έφυγε… χωρίς να πει κουβέντα.

Οι οικείοι του κοριτσιού όμως κατέγραψαν την πινακίδα και ενημέρωσαν την αστυνομία.

Τέσσερα θετικά κρούσματα κορωνοϊού στο ΕΚΑΒ Αγρινίου

Συναγερμός στις Αρχές του Αγρινίου σήμανε μετά την είδηση ότι μετά τα αντίστοιχα κρούσματα σε Ιωάννινα και Καρδίτσα, εντοπίστηκαν κρούσματα κορωνοϊού και στο ΕΚΑΒ της πόλης.

Η κατάσταση προς το παρόν δείχνει ελεγχόμενη και έχουν ενεργοποιηθεί τα προβλεπόμενα από τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ: Δηλαδή καραντίνα στις στενές επαφές, ιχνηλατήσεις και διαρκή τεστ στους εργαζομένους.

Τόσο η περιφερειακή διεύθυνση του ΕΚΑΒ, όσο και σε κεντρικό επίπεδο, παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις, μιας και βασικό ζητούμενο στην συγκεκριμένη ευαίσθητη υπηρεσία, είναι να μην «αποψιλωθεί» σε προσωπικό.
Ο αριθμός των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ Αγρινίου είναι περίπου 45 άτομα και η υπηρεσία στεγάζεται σε κοντέινερ, στο παλιό νοσοκομείο, κάτω από συνθήκες που δεν μπορούν να χαρακτηριστούν και ιδανικές. Πρόσφατα ο λοιμωξιολόγος Μάριος Λαζανάς, ανέφερε πως τα μέτρα για τον κορωνοϊό δεν έχουν αποδώσει.

Τα τελευταία στοιχεία

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε την Κυριακή 229 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 31 συνδέονται με γνωστές συρροές και 28 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 19.842, εκ των οποίων το 55.8% άνδρες.

Τα 3049 (15.4%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 8083 (40.7%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Παράλληλα, 82 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 69 ετών. 25 (30.5%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 81.7%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 223 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share