Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Πόρος: Μεθυσμένοι τουρίστες έκλεψαν λεωφορείο και έκαναν βόλτες... γυμνοί

Απίστευτο αυτό που έκαναν

9 Οκτωβρίου 2020 12:05
Πόρος: Μεθυσμένοι τουρίστες έκλεψαν λεωφορείο και έκαναν βόλτες... γυμνοί
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα ξημερώματα της Πέμπτης 8 Οκτωβρίου, ένα απίστευτο και παράλληλα παράξενο γεγονός πήρε μέρος στο Πόρο. Σύμφωνα με το saronicmagazine.gr μία παρέα Ολλανδών τουριστών, πιθανότατα σε κατάσταση μέθης, παραβίασαν λεωφορείο που ήταν παρκαρισμένο στο δυτικό λιμάνι του νησιού, το έβαλαν μπρος και ξεκίνησαν να κάνουν βόλτες στο νησί, χορεύοντας... γυμνοί μέσα στο όχημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το λεωφορείο που οδηγούσαν οι μεθυσμένοι τουρίστες γύρισε όλο το νησί δύο φορές και έφτασε μέχρι την περιοχή του Μοναστηριού. Έγινε αντιληπτό από τον φρουρό του ΚΕ Πόρος, ο οποίος ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία. Το περιπολικό εντόπισε και ακινητοποίησε το λεωφορείο της τοπικής συγκοινωνίας, ενώ οι μεθυσμένοι Ολλανδοί πετάχτηκαν από την πόρτα και τα παράθυρα και διέφυγαν.

Ο τουρίστας που οδηγούσε το κλεμμένο λεωφορείο συνελήφθη. Αφέθηκε ελεύθερος, με εντολή εισαγγελέα, σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ αναμένεται να οριστεί δικάσιμος. Δεν υπήρξαν φθορές στο όχημα. Παράλληλα δείτε και ένα άλλο περιστατικό μέσα σε λεωφορείο όπου ένας επιβάτης κλωτσά στο πρόσωπο μία κοπέλα.

Απίστευτο σκηνικό: Ήρθαν στα χέρια στο λεωφορείο για τη μη χρήση μάσκας

Ένα απίστευτο σκηνικό έλαβε τόπο σε λεωφορείο στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή τη μη χρήση μάσκας για τον κορωνοϊό, με τους επιβάτες να ανταλάσσουν «βαριές» κουβέντες και να μη διστάζουν να έρθουν και στα χέρια.

Όπως βλέπετε, ο ηλικιωμένος κύριος προσπαθεί να κατεβάσει με τη βία, τη γυναίκα που κάθεται ακριβώς από πίσω του και δεν φοράει τη μάσκα της, σε ένα περιστατικό παρόμοιο με εκείνο του οδηγού που έβρισε δύο γυναίκες χυδαία.

Γυρισμένος προς τα πίσω, αρπάζει το καρότσι με τα ψώνια που βαστάει στα χέρια της, τραβώντας το προς την έξοδο του λεωφορείου.

Όλα άρχισαν όταν η γυναίκα ανέβηκε στο λεωφορείο χωρίς να φοράει μάσκα και ο ηλικιωμένος κύριος της ζήτησε να κατέβει αποκαλώντας την ανεύθυνη…

Η γυναίκα αρνήθηκε να κατέβει από το λεωφορείο, λέγοντας ότι δεν φοράει μάσκα γιατί δεν υπάρχει κορωνοϊός. Στη συνέχεια έκατσε πίσω από τον ηλικιωμένο κύριο, ο όποιος συνέχισε να της ζητάει να κατέβει από το λεωφορείο.

Όλα αυτά συνέβησαν μπροστά στα έκπληκτα μάτια των επιβατών με τον οδηγό του λεωφορείου, να μένει αμέτοχος.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share