Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε πτώμα γυναίκας σε διαμέρισμα

Εντοπίστηκαν ίχνη αίματος

8 Οκτωβρίου 2020 17:34
Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε πτώμα γυναίκας σε διαμέρισμα
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Το πτώμα μιας γυναίκας βρέθηκε νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης σε υπόγειο διαμέρισμα στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Επίσης, νεκρός εντοπίστηκε και ανασύρθηκε νωρίς το πρωί από τη θαλάσσια περιοχή της Λούτσας Αττικής ένας 85χρονος, σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, ένοικοι της πολυκατοικίας ανέφεραν στην Αστυνομία έντονη δυσοσμία. Όταν οι αστυνομικοί άνοιξαν την πόρτα του διαμερίσματος αντίκρισαν τη σορό της άτυχης γυναίκας σε προχωρημένη σήψη.

Η ένοικος του διαμερίσματος είχε να δώσει σημεία ζωής από την περασμένη Κυριακή. Η ύπαρξη ιχνών αίματος στο δάπεδο της οικίας καθώς και κάποια πεσμένα έπιπλα αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης ερευνούν το διαμέρισμα.

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε πτώμα με σφαίρες στο κεφάλι (Video)

Βρέθηκε πτώμα άνδρα με τραύματα στο κεφάλι από πυροβόλο όπλο σε παράδρομο της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών, στο ύψος του Σχολαρίου.

Σύμφωνα με το thestival.gr, αν και σύμφωνα με τις αρχικές εκτιμήσεις των Αρχών δεν διαφαίνονταν σενάρια εγκληματικής ενέργειας, από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε πως ο άνδρας έφερε τραύμα από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι.

Κατά πληροφορίες, το πτώμα είχε σοβαρές αλλοιώσεις και ως εκ τούτου χρειάστηκε εκτεταμένη έρευνα από τους Αστυνομικούς στην ευρύτερη περιοχή προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου. . Θρίλερ υπήρξε και στην Κύπρο, καθώς βρέθηκε το πτώμα 64χρονου άνδρα σε προχωρημένη σήψη, με την Αστυνομία να συλλαμβάνει τον 25χρονο γιο του.

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας αναφέρει:

“Πρωινές ώρες της 07-09-2020 σε παράδρομο της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών, ύψος Σχολαρίου, βρέθηκε από διερχόμενο πολίτη, νεκρός άνδρας.

Στο πλαίσιο συνεχιζόμενων εκτεταμένων ερευνών, που διενήργησαν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στην ευρύτερη περιοχή εντοπισμού της σορού, έπειτα από την ανεύρεση και συλλογή νέων στοιχείων, διαπιστώθηκε ότι ο παραπάνω έφερε τραύματα στο κεφάλι από πυροβόλο όπλο.

Προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης”.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share