Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σπαραγμός στα Τρίκαλα: Πέθανε η 28χρονη Αλεξάνδρα!

Ασύλληπτο!

6 Οκτωβρίου 2020 12:16
Σπαραγμός στα Τρίκαλα: Πέθανε η 28χρονη Αλεξάνδρα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τρίκαλα: Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία από το χαμό της 28χρονης Αλεξάνδρας Πιτυρίγκα και τον θάνατο 20χρονου από τροχαίο.

Το κορίτσι είχε σπουδάσει Ειδική Παιδαγωγός και έδωσε γενναία μάχη τα τελευταία χρόνια με την επάρατο, ούσα παράδειγμα γενναιότητας για όλους.

Κηδεύεται σήμερα Τρίτη και ώρα 4.30μ.μ. , στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων.

ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ Κωνσταντίνος Πιτυρίγκας & Ελένη Κυργιώτη

Ο ΑΔΕΛΦΟΣ Ευριπίδης Πιτυρίγκας

ΟΙ ΘΕΙΟΙ ΤΑ ΞΑΔΕΛΦΙΑ

ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ

Η σορός θα μεταφερθεί στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων, την Τρίτη 6 – 10 – 2020 και ώρα 4.00μ.μ.. Αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν σε Ευαγή Ιδρύματα.

Πέθανε ο Μάκης Πιτσάς

Έφυγε από τη ζωή ο Κοσμάς (Μάκης) Πιτσάς από την Κοιλάδα, ο οποίος είχε ασχοληθεί για περισσότερα από 40 χρόνια με τα κοινά τόσο στο χωριό του όσο και στο Δήμο Κρανιδίου (όπου είχε διατελέσει και αντιδήμαρχος) και ολόκληρη την Ερμιονίδα. Επίσης, έφυγε από τη ζωή ο γνωστός δικηγόρος και πρώην Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου, Λάζαρος Γαϊτάνης.

Για το θάνατο του Μάκη Πιτσά, ο δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος ανέφερε τα ακόλουθα:

“Δυστυχώς, σήμερα έφυγε από την ζωή ένας καλός φίλος, αλλά και “ΔΥΝΑΤΟΣ” συνεργάτης επί σειρά ετών.

Ο Μάκης Πιτσάς υπηρέτησε τον τόπο μας και τους πολίτες του, υπηρέτησε την Τοπική Αυτοδιοίκηση, αγωνιζόμενος πάντα για το καλύτερο της Κοιλάδας και της Ερμιονίδας. Για περισσότερο από 40 χρόνια ασχολήθηκε με τα κοινά και έδωσε μεγάλες μάχες για τους δημότες και την Ερμιονίδα.

Αποχαιρετούμε έναν μεγάλο αγωνιστή της ζωής, έναν πραγματικά δυνατό άνθρωπο, που παρά τις δυσκολίες που του επιφύλαξε η ζωή του, στάθηκε όρθιος και αγωνίστηκε μέχρι την τελευταία στιγμή.

Εύχομαι στα παιδιά του και τα εγγόνια του, να έχουν την ευχή του και να ακολουθήσουν πιστά την πορεία του πατέρα τους.

Ας είναι ελαφρύ το Κοιλαδιώτικο χώμα που θα τον σκεπάσει για να αναπαυθεί ήρεμα κοντά στην αγαπημένη του γυναίκα και τα δύο του παλικάρια που χάθηκαν πρόωρα. Καλή Ανάπαυση.”

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share