Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σεισμός στην αγορά: Μαζί Σκλαβενίτης - ΑΒ Βασιλόπουλος;

Τι συμβαίνει;

6 Οκτωβρίου 2020 09:32
Σεισμός στην αγορά: Μαζί Σκλαβενίτης - ΑΒ Βασιλόπουλος;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην παραλιακή οδό Τενέδου της Καβάλας είναι πολύ πιθανό να αναπτυχθεί το προσεχές διάστημα μια «μάχη».

Μια «μάχη» μεγάλων εταιριών σούπερ μάρκετ. Αυτό αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες οι οποίες συνδέουν το ενδεχόμενο ίδρυσης και λειτουργίας μεγάλου καταστήματος της εταιρίας ΑΒ Βασιλόπουλος με την επέκταση του υφιστάμενου καταστήματος της εταιρίας Σκλαβενίτης.

Πολύ περισσότερο που αν οι πληροφορίες επιβεβαιωθούν και οριστικοποιηθούν τα δύο μεγάλα σούπερ μάρκετ θα είναι το ένα δίπλα στο άλλο! Και τα δύο παραπλεύρως του νέου δικαστικού μεγάρου Καβάλας.

Με την ευκαιρία δείτε κι αυτό: 3ημερο δυνατών προσφορών στον ΑΒ Βασιλόπουλο

Στην περιοχή προσφέρεται προς ενοικίαση μεγάλο κατάστημα με δικό του χώρο στάθμευσης. Σε αυτό λειτούργησε πολυκατάστημα κινέζικων προϊόντων. Η επιχείρηση έκλεισε και το ακίνητο άδειασε. Η ΑΒ Βασιλόπουλος συζητά εδώ και εβδομάδες με τον ιδιοκτήτη του ακινήτου κι οι διαπραγματεύσεις είναι πολύ κοντά σε συμφωνία. Αν αυτή οριστικοποιηθεί τότε η ΑΒ Βασιλόπουλος θα κάνει δεύτερο κατάστημα στην Καβάλα αφού το πρώτο της λειτουργεί ήδη πολύ κοντά στο δημοτικό γήπεδο «Ανθή Καραγιάννη». Σύμφωνα με την αγορά η εταιρία έχει αποφασίσει να κάνει δεύτερο κατάστημα στην Καβάλα, στην δυτική πλευρά της πόλης, ενώ οι συζητήσεις για το προαναφερθέν ακίνητο έχουν προχωρήσει αρκετά.

Δίπλα στο εν λόγο ακίνητο υπάρχει ημιτελές κτίσμα (είναι στα τούβλα) κι αμέσως μετά το υφιστάμενο σούπερ μάρκετ της εταιρίας Σκλαβενίτης. Λέγεται λοιπόν ότι η εταιρία Σκλαβενίτης θέλει να επεκτείνει το κατάστημα της νοικιάζοντας το διπλανό ακίνητο. Κι αυτές οι συζητήσεις είναι «προχωρημένες» και σε καλό επίπεδο.

Αν και οι δύο συμφωνίες ολοκληρωθούν τότε το μεγάλο σούπερ μάρκετ του Σκλαβενίτη θα είναι δίπλα με το κατάστημα σούπερ μάρκετ της ΑΒ Βασιλόπουλος. Τέτοια συνύπαρξη μπορεί να συνηθίζεται σε μεγαλύτερες της Καβάλας πόλεις (το ένα σούπερ μάρκετ δίπλα στο άλλο) αλλά για την Καβάλα θα συμβεί πρώτη φορά.

Θυμίζουμε ότι σε μικρή απόσταση βρίσκεται το Grant Μασούτης ενώ ακόμη πιο δυτικά (στην Καλαμίτσα) η εταιρία Μασούτης έχει ένα ακόμη κατάστημα της. Πρέπει επίσης να έχουμε στο μυαλό μας πόσο εμπορικά θα αναβαθμιστεί όλη η περιοχή μετά το δικαστικό μέγαρο κι απέναντι από την είσοδο της Ιχθυόσκαλας αν το ένα και υφιστάμενο σούπερ μάρκετ μεγαλώσει κι ακριβώς δίπλα του λειτουργήσει ένα ακόμη. Μεγάλο και αυτό.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share