Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Τραγωδία στις Σέρρες: 57χρονος αγρότης καταπλακώθηκε από τρακτέρ

Θρήνος!

4 Οκτωβρίου 2020 14:47
Τραγωδία στις Σέρρες: 57χρονος αγρότης καταπλακώθηκε από τρακτέρ

Κατέληξε τις σήμερα το πρωί, ο 57χρονος αγρότης που καταπλακώθηκε χθες από τρακτέρ που οδηγούσε, στις Σέρρες. Ωστόσο, τραγωδία σημειώθηκε και στη Ρόδο όταν ένας 43χρονος πήγε να βοηθήσει σε τροχαίο και παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της η αστυνομία, ο άνδρας, που διακομίστηκε χθες στο γενικό νοσοκομείο Σερρών, δεν τα κατάφερε.

Συγκεκριμένα, χθες νωρίς το μεσημέρι, το τρακτέρ που οδηγούσε ο 57χρονος σε δασική περιοχή των Κάτω Ποροΐων Σερρών, ανατράπηκε, με αποτέλεσμα αρχικά τον τραυματισμό του. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Ποροΐων.

Βρέθηκε νεκρός κυνηγός σε βουνό της Κρήτης

Νεκρός εντοπίστηκε ένας κυνηγός σε βουνά της Κρήτης κινητοποιώντας τις τοπικές αρχές, ενώ λίγο νωρίτερα πτώμα εντοπίστηκε στην περιοχή του ΣΕΦ.

Όπως αναφέρει το cretapost.gr, πρόκειται για έναν 41χρονο άνδρα ο οποίος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από βουνό που βρίσκεται στην περιοχή του Χανδρά Σητείας.

«Ο 41χρονος εντοπίστηκε νεκρός και χρειάστηκε η συνδρομή της πυροσβεστικής για την μεταφορά της σορού του σε σημείο όπου θα μπορούσε να το προσεγγίσει το ΕΚΑΒ», ανέφερε μιλώντας στο cretapost, ο διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κρήτης, Δ. Μπουντουράκης.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως πιθανότατα ο θάνατος του άτυχου άνδρα ήταν από παθολογικά αίτια ωστόσο αυτό θα αποσαφηνιστεί από την νεκροψία – νεκροτομή.

Ασύλληπτη τραγωδία στην Αρτέμιδα - Νεκρό βρέφος 17 ημερών

Ένα βρέφος μόλις 17 ημερών βρέθηκε το πρωί στην κούνια του από την μητέρα του χωρίς ζωτικά σημεία, στην περιοχή κοντά στο πηγάδι στην Αρτέμιδα αναφέρει το irafina.gr.

Στο σημείο βρέθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και η ΕΛΑΣ.

Όπως αναφέρει ο δημοτικός σύμβουλος Σπάτων – Αρτέμιδος Παναγιώτης Λάμπρου, η μητέρα του δήλωσε ότι αργά το βράδυ το θήλασε και το πρωί που πήγε να το ξυπνήσει το βρήκε σε αυτή την κατάσταση.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα ασφαλείας του ΑΤ Σπάτων.

Καρδίτσα: Εντοπίστηκε πτώμα γυναίκας (Video)

Το πτώμα μίας γυναίκας εντοπίστηκε λίγο μετά τις 12:30 το μεσημέρι στην Καρδίτσα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το πτώμα βρέθηκε στη γέφυρα της Μαγουλίτσας. Φόβοι ότι μπορεί να ανήκει στην 43χρονη φαρμακοποιό! Με την μητέρα να μιλάει χθες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και να παρακαλάει για ένα και μόνο πράγμα: να επιστρέψει ζωντανή η κόρη της στο σπίτι.

Όπως μετέδωσε ο Γιώργος Καραϊβάζ στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», σε σημείο 15 χλμ. από εκεί που επικεντρώνονται οι έρευνες, κάτω από λάσπες βρέθηκε να προεξέχει ένα ανθρώπινο πόδι που φέρεται να ανήκει σε γυναίκα. Στο σημείο σπεύδουν δυνάμεις της ΕΜΑΚ.

Πληροφορίες από την Πυροσβεστική αναφέρουν πως, παρά το γεγονός πως δεν έχει γίνει ακόμα αναγνώριση από τους οικείους της, από τις φωτογραφίες που έχουν στη διάθεσή τους οι πυροσβέστες το πτώμα δυστυχώς ανήκει στην φαρμακοποιό που αναζητούνταν όλο αυτόν τον καιρό.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share