Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ασύλληπτη τραγωδία στα Γιαννιτσά: Νεκρός σε τροχαίο 21χρονος μοτοσυκλετιστής

Σήμερα είχε τα γενέθλιά του

3 Οκτωβρίου 2020 18:37
Ασύλληπτη τραγωδία στα Γιαννιτσά: Νεκρός σε τροχαίο 21χρονος μοτοσυκλετιστής

Σφοδρή σύγκρουση μοτοσικλέτας με νταλίκα, σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (03/10) λίγο έξω από τα Γιαννιτσά, στο 2ο χλμ Γιαννιτσών-Θεσσαλονίκης. Ωστόσο, σε τροχαίο στο Ξυλόκαστρο έχασε νωρίς το πρωί τη ζωή της μια 34χρονη.

Μοτοσικλέτα που οδηγούσε 21χρονος, υπό συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με ΙΧ φορτηγό, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του αναβάτη της μηχανής, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο των Γιαννιτσών και λίγη ώρα αργότερα κατέληξε.

Σύμφωνα με το logospellas.gr, ο άτυχος νεαρός, είχε σήμερα τα γενέθλιά του.

Ανατριχιαστικές εικόνες: Πέταξε την πρώην του από το αυτοκίνητο εν κινήσει και την έσερνε

Ένα θλιβερό, όσο και ασυνήθιστο περιστατικό σημειώθηκε πριν λίγες ημέρες στην Κοζάνη!

Σύμφωνα με πληροφορίες, γύρω στις 22.30 μ.μ. της ημέρας αυτής άντρας ηλικίας 38-40 ετών, ύστερα από καυγά, φέρεται να έσυρε έξω από το εν κινήσει αυτοκίνητό του την τέως φίλη του, ενώ μέσα στο όχημα επέβαινε η νυν κοπέλα του!

Αμέσως, από περίοικους και διερχόμενους, ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, που παρέλαβε την σοκαρισμένη 22χρονη κοπέλα, η οποία φέρει θλαστικά τραύματα.

Να σημειωθεί πως είναι άγνωστο εάν υπήρχε κάποια συνάντηση των τριών προσώπων, ή εάν ο δράστης παρακολουθούσε με την κοπέλα του την 22χρονη τέως φίλη του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, η 22χρονη δεν υπέβαλε μηνύσεις, ενώ, φυσικά, στο σημείο έφτασαν άντρες της Αστυνομίας και της ομάδας “ΔΙΑΣ”.

«Τετραπλή» καραμπόλα στον Κηφισό και μεγάλο μποτιλιάρισμα

Μεγάλο μποτιλιάρισμα υπάρχει στον Κηφισό αυτή την ώρα, το απόγευμα της Πέμπτης (1/10), καθώς σημειώθηκε «τετραπλή» καραμπόλα μεταξύ αυτοκινήτων.

Η αυξημένη κίνηση παρατηρείται στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά στο ύψος της Λένορμαν, καθώς σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα. Η κίνηση των οχημάτων γίνεται με χαμηλές ταχύτητες στο ρεύμα προς Αθήνα, από το ύψος του Αιγάλεω μέχρι την Κολοκυνθού, ενώ ένα φρικτό τροχαίο σημειώθηκε στη Βασιλίσσης Σοφίας.

Το μποτιλιάρισμα προκλήθηκε λόγω σύγκρουσης τεσσάρων οχημάτων. Οδηγοί, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ανέφεραν ότι στο σημείο είδαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο δεν υπάρχει πληροφορία από τις Αρχές για τραυματίες.

Δείτε στον παρακάτω χάρτη πώς διαμορφώνεται αυτή την ώρα η κίνηση στους δρόμους της Αττικής:

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share