Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

"Με πήγαν σπίτι τους και με βίασαν και οι δύο" - Ανατριχιάζουν τα λόγια της 20χρονης από τη Θεσσαλονίκη

Όλα όσα είπε!

30 Σεπτεμβρίου 2020 21:31

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του στυγερού βιασμού της άτυχης κοπέλας από δυο άνδρες πακιστανικής καταγωγής στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς πως... «σταμάτησαν με ένα αυτοκινητικό δίπλα μου και με άρπαξαν με βια. Με έβαλαν μέσα στο αυτοκίνητο και με πήγαν στο σπίτι τους. Εκεί με βίασαν και οι δυο. Στη συνέχεια με άφησαν να φύγω».

Η άτυχη κοπέλα μόλις βγήκε από το σπίτι των Πακιστανών, ενημέρωσε την αστυνομία για την επίθεση που δέχτηκε, όπως αναφέρεται στη δικογραφία που σχημάτισαν οι αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Μενεμένης- Αμπελοκήπων.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, η ιατροδικαστική έκθεση για τον βιασμό επιβεβαιώνει- προφορικά έως τώρα από τον ιατροδικαστή- τα λεγόμενά της. Η ίδια είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση γι' αυτό που της συνέβη.

«Έγινε με τη συναίνεσή της. Δεν την βιάσαμε!», υποστήριξαν στην προανακριτική τους κατάθεση στους αστυνομικούς οι δυο Πακιστανοί δράστες. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο δράστες αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα ή αύριο το πρωί ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να αποφασιστεί αν θα προφυλακιστούν ή όχι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό έλαβε χώρα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ενώ οι δράστες οδήγησαν τη νεαρή σε διαμέρισμα στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης. Οι δύο κατηγορούμενοι συνελήφθησαν χθες το απόγευμα στο κέντρο της πόλης από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων – Μενεμένης.

Φρίκη στην Κρήτη: 60χρονος κατηγορείται ότι βίαζε τον 10χρονο ανηψιό του

Φρίκη έχει προκαλέσει στην Κρήτη, η υπόθεση ενός 60χρονου που κατηγορείται ότι βίαζε τον 10χρονο ανηψιό του. Επίσης, ένας 62χρονος άνδρας κατηγορείται για τον βιασμό ενός 3χρονου παιδιού σε δάσος,

Συγκεκριμένα, την ερχόμενη Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου, αναμένεται να εκδικαστεί από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λασιθίου, κεκλεισμένων των θυρών, η υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης ενός 10χρονου αγοριού από τον θείο του, σε χωριό του Ηρακλείου.

Στη διάθεση των Αρχών τέθηκε από την πρώτη στιγμή και ένα τετράδιο στο οποίο το παιδί αποτύπωνε νοσηρές καταστάσεις. Ο κατηγορούμενος αρνείται με σθένος τις αποδιδόμενες κατηγορίες και επιμένει στην αθωότητα του. Στο πλευρό του βρίσκονται μέλη της οικογένειάς του που τον στηρίζουν.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε στη διάρκεια συζήτησης του παιδιού με τη γιαγιά του για τα περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης. Στο τετράδιο περιγράφονται καταστάσεις φρίκης. Ακόμα όμως πιο σοκαριστικά είναι, κατά πληροφορίες, αυτά που έχουν ειπωθεί ενώπιον του παιδοψυχολόγου.

Σύμφωνα με την καταγγελία, υποστηρίζεται ότι ο θείος κακοποιούσε το παιδί από το 2016 έως τον Σεπτέμβριο του 2018 είτε με την άσκηση σωματικής βίας ή υπό το καθεστώς απειλών.

Φρίκη: 13χρονη βιάστηκε και έμεινε έγκυος από τα αδέρφια της

Φρίκη στο Μισούρι των ΗΠΑ, όπου δύο αδέρφια καταδικάστηκαν για τον βιασμό της 13χρονης αδερφής τους και την οποία άφησαν και έγκυο!

Ωστόσο δεν θα περάσουν καμία μέρα πίσω από τα κάγκελα της φυλακής! Ο δικαστής αποφάσισε ότι τα αδέρφια, που ανήκουν στην χριστιανική αίρεση των Άμις, αν έμπαιναν στη φυλακή θα τους «έτρωγαν ζωντανούς» για το βιασμό οι συγκρατούμενοί τους. Ενώ, σε θάνατο καταδικάστηκε ένας 50χρονος από την Georgia των Ηνωμένων Πολιτειών καθώς είχε βιάσει και στραγγαλίσει μια γυναίκα επειδή πίστευε πως του είχε κάνει μάγια.

«Έχω υπάρξει πολύ σκληρός με τους Amish όταν κατηγορήθηκαν για εγκλήματα αυτού του είδους. Σε αυτήν την περίπτωση, αυτά τα δύο αγόρια είναι πολύ ανώριμα σε σχέση με τις αντίστοιχες ηλικίες τους» είπε ο δικαστής.

Η μικρή βιάστηκε και από τα 4 αδέρφια της -όπως είπε στην ανάκριση- όμως στους δύο εξ αυτών, όπως αναφέρει η Metro, δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες καθώς είναι μικροί σε ηλικία.

Παραμένει άγνωστο ποιος από τους τέσσερις είναι ο πατέρας του παιδιού. Η υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας όταν το κορίτσι χρειάστηκε να επισκεφτεί έναν γυναικολόγο και εκείνος κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και ενημέρωσε την Αστυνομία.

Τα δυο αδέρφια καταδικάστηκαν σε 100 ώρες κοινωφελούς εργασίας, πρόστιμο 250 δολαρίων και αναγκάστηκαν από τον δικαστή να γράψουν ένα γράμμα στα δικά τους παιδιά στο οποίο θα εξηγούν με λεπτομέρειες πώς θα τα προστατέψουν από βιαστές όπως είναι οι ίδιοι.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share