Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κτηνωδία: Σκότωσε 2 αδέσποτες φιλικές σκυλίτσες που ζούσαν μαζί χρόνια

Φρίκη!

30 Σεπτεμβρίου 2020 10:05
Κτηνωδία: Σκότωσε 2 αδέσποτες φιλικές σκυλίτσες που ζούσαν μαζί χρόνια

Μια δυσάρεστη είδηση που μας εξοργίζει για άλλη μια φορά διαβάζουμε στη σελίδα του Φιλοζωικού Συλλόγου Έδεσσας Respect the animals-Φιλοζωικός Σύλλογος Έδεσσας και έχει να κάνει με ακόμα ένα περιστατικό κακοποίησης αδέσποτων.

Σύμφωνα με την ανάρτηση του φιλοζωικού συλλόγου δύο αδέσποτες σκυλίτσες βρέθηκαν νεκρές από ανθρώπινο φυσικά χέρι. Πρόκειται για τις Μελίνα, 12 ετών και Λίλα, μικρότερη σε ηλικία, γνωστές αδεσποτούλες της Έδεσσας που ζούσαν πολλά χρόνια στην αλάνα απέναντι από την κλινική Άγιος Γεώργιος χωρίς να έχουν δημιουργήσει κανένα πρόβλημα. Ήσυχες και φιλικές ήταν πάντα μαζί. Και στη ζωή και στο θάνατο δυστυχώς.

Ο θάνατός τους ήταν τόσο οδυνηρός, που είχαν αίματα στο στόμα, στο αιδοίο και στον πρωκτό. Οι άνθρωποι του Φιλοζωικού Συλλόγου Έδεσσας πιθανολογούν ότι είναι ο ίδιος άνθρωπος που έχει βαλθεί από τον Απρίλιο μέχρι τώρα να σκοτώσει όλα τα αδέσποτα σκυλιά της πόλης.

Και κάνουν έκκληση να έχουν οι πολίτες το νου του για κάθε ύποπτη κίνηση, να κρατήσουν πινακίδες, και ό,τι άλλο μπορούν και να τους ενημερώσουν, έστω και ανώνυμα. Μέχρι πότε θα κυκλοφορεί ελεύθερος ο δράστης;

Μάλιστα αντίστοιχη κτηνωδία είχαμε πρόσφατα και στην Πρέβεζα.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6986746436, 6996857444 για όποιον έχει δει ή ξέρει κάτι.

Κτηνωδία: Έριχναν νεογέννητο γατάκι στο σκύλο για να το φάει

Φρίκη και αποτροπιασμό προκάλεσε στη Λαμία η είδηση - κτηνωδία πως ανήλικοι ρομά βρήκαν ένα νεογέννητο γατάκι και το έδιναν στον μεγαλόσωμο αδέσποτο σκύλο για να το φάει.

Όταν ο σκύλος δεν τους έκανε το χατήρι πήραν μια σκούπα και έσπρωχναν το γατάκι στο στόμα του. Μια κτηνωδία χειρότερη και από εκείνη με τον νεκρό σκύλο σε σκουπίδια στην Πρέβεζα!

Δείτε στο βίντεο από το lamiareport.gr:

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share