Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κιλκίς: Συναγερμός με την εξαφάνιση 95χρονης σε ορεινό χωριό της πόλης

Τι συμβαίνει;

29 Σεπτεμβρίου 2020 21:40
Κιλκίς: Συναγερμός με την εξαφάνιση 95χρονης σε ορεινό χωριό της πόλης
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Συναγερμός επικρατεί με την εξαφάνιση 95χρονης σε ορεινό χωριό Κούπα του Κιλκίς, με τις Αρχές να συνεχίζουν να την αναζητούν.

Η εξαφάνισή της δηλώθηκε χθες (28/9) το βράδυ από τον γιο της, στο αστυνομικό τμήμα Παιονίας, ενώ σοκάρει η έκθεση του ιατροδικαστή για το θάνατο του Λαέρτη.

Έρευνες στη δύσβατη περιοχή διεξήγαγαν άντρες της αστυνομίας και της πυροσβεστικής από το πρωί μέχρι τη δύση του ηλίου.

«Είδα τον Μπεν στη Σκιάθο»: Μαρτυρία «βόμβα» - Ελπίδα 29 χρόνια μετά την εξαφάνιση του στην Κω το 1991

Νέες ελπίδες ότι θα κρατήσει ξανά τον γιο της στην αγκαλιά της έπειτα από σχεδόν τρεις δεκαετίες απέκτησε η μητέρα του Βρετανού Μπεν Νίνταμ, που εξαφανίστηκε στην Κω σε ηλικία 21 μηνών το 1991, καθώς Βρετανίδα τουρίστρια υποστήριξε ότι τον έχει δει να τρώει σε ταβέρνα της Σκιάθου και τον άκουσε να μιλάει ελληνικά.

Την αποκάλυψη κάνει η "Sun", επισημαίνοντας ότι η μητέρα του Μπεν Κέρι Νίνταμ έχει ήδη ενημερώσει την αστυνομία του Ντότιου Γιοκσιρ, που έρευνα την εξαφάνιση του γιου της, για τη νέα μαρτυρία και μέσω της βρετανικής εφημερίδας απηύθυνε έκκληση στη γυναίκα να επικοινωνήσει άμεσα μαζί της.

Η Κέρι Νίνταμ, που αναζητεί εναγωνίως τον γιο της τα τελευταία 29 χρόνια χωρίς να χάνει την ελπίδα να τον βρει ζωντανό, μόλις πρόσφατα ανακάλυψε ότι τον περασμένο Φεβρουάριο η Ντόνα Ρέιλι είχε διατυπώσει τον ισχυρισμό με ανάρτησή της στη σελίδα του facebook που έχει δημιουργηθεί ειδικά για τον Μπεν "Help find Ben Needham".

"Ήμουν μόνη μου διακοπές στην Σκιάθο, Ελλάδα. Μικροσκοπικό νησί με μικρό πληθυσμό. Έτρωγα έξω μόνη μου σε μια από τις ταβέρνες και δίπλα μου κάθονταν δυο άντρες" άρχισε την περιγραφή των διακοπών η Ρέιλι προσθέτοντας ότι "και οι δυο μιλούσαν άπταιστα ελληνικά και την προσοχή μου τράβηξε πάρα πολύ ο ένας".

Περιγράφει τον άντρα ως νεαρό 25-26 ετών, όσο περίπου θα ήταν και ο Μπεν το 2015, "ύψους γύρω στο 1,77 με ξανθά μαλλιά, φακίδες και μπλε μάτια". "Γνωρίζω ότι μπορεί να συναντήσεις Έλληνες με τέτοια εμφάνιση όμως κάτι άλλο μου τραβούσε την προσοχή και δεν μπορούσα να καταλάβω τι ήταν" έγραψε εξηγώντας ότι στην αρχή σκέφτηκε πως μπορεί να έμοιαζε με τον γιο της αλλά αμέσως το απέρριψε. "Δεν μπορούσα να μην τον κοιτάζω έντονα... Με κοίταξε κι εκείνος και μου χαμογέλασε. Κατάλαβα αμέσως ότι ήταν αυτός (ο Μπεν) που είδα. Απλώς το ήξερα στην καρδιά μου" συνέχισε κι έκλεισε την ανάρτησή της υποστηρίζοντας ότι ο νεαρός άντρας έμοιαζε περισσότερο με ντόπιο παρά με τουρίστα.

"Ειλικρινά νιώθω ότι (ο Μπεν) ζει στην Σκιάθο ή στη Σκόπελο ή στην Αλόννησο" έγραψε αναφερόμενη στα νησιά των Σποράδων που βρίσκονται το ένα δίπλα στο άλλο.

Πηγή: Espresso

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share