Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

"Πανικός" σε σχολείο υπό κατάληψη στην Καλαμάτα: Ξύλο ανάμεσα σε καθηγητές και μαθητές

Έφτασε μέχρι και ασθενοφόρο στο χώρο

28 Σεπτεμβρίου 2020 10:53

Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί στην Καλαμάτα, όταν οι καθηγητές του 6ου Γενικού Λυκείου επιχείρησαν να μπουν στο σχολείο που τελεί υπό κατάληψη και δέχτηκαν την επίθεση των μαθητών. Ωστόσο, λίγες ημέρες πριν, γονείς προσπάθησαν να "σπάσουν" την κατάληψη σε σχολείο του Αλίμου.

Μάλιστα, ένας γονέας επιχείρησε να μπει κι αυτός μέσα και οι μαθητές του πέταξαν καρέκλες. Στον χώρο έφτασε μέχρι και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ κλήθηκε και η αστυνομία.

Σάλος στο Αγρίνιο: Στο νοσοκομείο μαθητής μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ σε κατάληψη

Στη σύλληψη ενός άνδρα προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στην Αμφιλοχία με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του να αφορά έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Ένας από τους μαθητές που συμμετείχαν στην κατάληψη, πρόκειται για 16χρονο, από μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ κατέληξε στο νοσοκομείο Αγρινίου όπου νοσηλεύεται, σύμφωνα με το agriniopress.gr.

Οι αρχές αναζήτησαν και συνέλαβαν τον πατέρα ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε και η σχετική δικογραφία.

Άλλωστε τα τραγικά περιστατικά λόγω της... μάσκας στα σχολεία είναι αρκετά όπως είχαμε και στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Σοκ στις Σέρρες: Μαθήτρια έβγαλε μαχαίρι σε 15χρονο και αυτοτραυματίστηκε

Ένα σοκαριστικό περιστατικό έλαβε έξω από σχολείο στις Σέρρες, με μια μαθήτρια να βγάζει μαχαίρι σε 15χρονο εξωσχολικό και, τελικά, να αυτοτραυματίζεται.

Το περιστατικό έγινε έξω από τον αύλειο χώρο του σχολείου της κοπέλας, την ώρα που μαθητές αρνούνταν να εισέλθουν για μάθημα. Για άγνωστη αιτία έβγαλε το μαχαίρι από το μπουφάν της και επιτέθηκε στον 15χρονο εξωσχολικό, ενώ πρόσφατα υπήρξε μια απίστευτη τραγωδία στην περιοχή.

Ο νεαρός θεώρησε ότι μπορεί να την αφοπλίσει και την απώθησε, όπως μεταδίδει το Diktyo TV, ενώ η ίδια λίγο μετά σύμφωνα με το διευθυντή εκπαίδευσης αυτοτραυματίστηκε.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο μετέφερε το νεαρό κορίτσι στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, καθώς όπως λέγεται το τραύμα δεν ήταν πολύ βαθύ.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share