Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φωτιά στην Πάρο

Συναγερμός στην πυροσβεστική

26 Σεπτεμβρίου 2020 13:41
Φωτιά στην Πάρο
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή Άγιος Μηνάς στο Μαράθι της Πάρου. Επιχειρούν 5 πυροσβέστες με 2 οχήματα και 1 ελικόπτερο. Επίσης, μεγάλη φωτιά καίει εδώ και λίγη ώρα στο Βρωμοπούσι Κερατέας εντός του οικισμού.

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Μεγάλη φωτιά σε διαμέρισμα -10 άτομα στο νοσοκομείο (Video)

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Παρασκευής στο κέντρο της Θεσσαλονίκης εξαιτίας μεγάλης φωτιάς που ξέσπασε σε διαμέρισμα τρίτου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό Σωκράτους.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα η πυροσβεστική υπηρεσία με 8 οχήματα, υδροφόρες και γερανοφόρα, καθώς και 24 πυροσβέστες.

Η επιχείρηση ήταν δύσκολη, καθώς ο δρόμος ήταν στενός, οπότε δεν μπορούσαν συνδράμουν τα οχήματα της πυροσβεστικής στην εκκένωση των διαμερισμάτων. Τα οχήματα της πυροσβεστικής βρίσκονταν επί της Εγνατίας οδού, 100 περίπου μέτρα από την πολυκατοικία.

Η εκκένωση της πολυκατοικίας έγινε με επιτυχία, με άνδρες της πυροσβεστικής να απεγκλωβίζουν συνέχεια ένοικους, ανάμεσα σε αυτούς και οικογένειες με μικρά παιδιά.

Από την πολυκατοικία απεγκλωβίστηκαν 12 άτομα εκ των οποίων τα 10 μεταφέρθηκαν με αναπνευστικά προβλήματα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε εφημερεύον νοσοκομείο. Μάλιστα μία γυναίκα 40 ετών χρειάστηκε να διασωληνωθεί. Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 2:30 το πρωί. Ενώ, τραγικό θάνατο είχε βρει πριν λίγες μέρες ένας 47χρονος εργάτης στον -υπό κατασκευή- σταθμό Αγία Σοφία του Μετρό στη Θεσσαλονίκη.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share