Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Φρικτό τροχαίο στη Νεμέα: Ένας νεκρός και 8 τραυματίες (photo)

Τραγωδία

26 Σεπτεμβρίου 2020 10:08
Φρικτό τροχαίο στη Νεμέα: Ένας νεκρός και 8 τραυματίες (photo)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένας νεκρός και οκτώ τραυματίες είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στον Επαρχιακό δρόμο Νεμέας- Αηδονιών.

Το τραγικό δυστύχημα έγινε στον Επαρχιακό δρόμο ανάμεσα στη Νεμέα και στα Αηδόνια και συνέβη όταν ένα ΙΧ αυτοκίνητο συγκρούστηκε σφόδρα με ένα άλλα για αδιευκρίνιστους μέχρι τώρα λόγους. Σοκ υπήρξε και στην εθνική οδό Πατρών-Πύργου, αφού έγινε τροχαίο στο ύψος της Νέας Μανωλάδας το βράδυ της Παρασκευής (25/9)

Αποτέλεσμα όπως αναφέρει το korinthostv.gr ήταν ένας άνθρωπος να χάσει τη ζωή του, τρία άτομα να τραυματιστούν σοβαρά και πέντε ελαφρύτερα.

Νεκρός 21χρονος σε φρικτό τροχαίο

Τραγωδία σημειώθηκε στο Βόλο, με 21χρονο οδηγό μηχανής να χάνει τη ζωή του σε φρικτό τροχαίο. Επίσης, ένα σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην Ακτή Μιαούλη στον Πειραιά.

Συγκεκριμένα, αυτοκίνητο που κινούνταν με κατεύθυνση από Βόλο προς Αγχίαλο συγκρούστηκε μετωπικά με μηχανή που οδηγούσε 21χρονος άνδρας με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο οδηγός της μοτοσυκλέτας, σύμφωνα με το TheNewspaper.gr

Αμέσως η κυκλοφορία διεκόπη και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, και οχήματα της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Βόλου έφτασαν στο σημείο της σύγκρουσης.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στις 01.20 τα μεσάνυχτα λίγο πριν τη γέφυρα του Σωρού. Ο νεαρός άνδρας φορούσε κράνος, όμως δεν ήταν ικανό να τον προστατεύσει.

Διενεργείται προανάκριση από την Τροχαία Βόλου για τα αίτια που προκάλεσαν το δυστύχημα, ενώ ερευνάται η ταχύτητα των δύο οχημάτων, αφού εικάζεται οτι ήταν υψηλή λόγω της ευθείας και της ώρας.

Σοκαριστικό τροχαίο για γνωστή δημοσιογράφο

H γνωστή Αγρινιώτισσα δημοσιογράφος Ξένια Γώγου τραυματίστηκε σε τροχαίο. Το ατύχημα προέκυψε καθώς άλλος οδηγός παραβίασε το stop. Ενώ, θανατηφόρο τροχαίο από το οποίο έχασε τη ζωή του ένας 27χρονος έγινε χθες, Κυριακή, σε περιοχή της Χαλκιδικής!

«Την γλίτωσα με δέκα ράμματα στο κεφάλι και ένα κολάρο» αναφέρει η Ξένια Γώγου προσθέτοντας ωστόσο πως «κάποιος άλλος όμως μπορεί να μην γλιτώσει».

Η ανάρτηση της ωστόσο έχει συγκεκριμένο σκοπό. «Ελπίζω αυτή η εικόνα να φρενάρει όλους εκείνους που σκέφτονται να περάσουν τα stop χωρίς να σταματήσουν είτε γιατί βιάζονται είτε γιατί “δεν τα βλέπουν”» .

Όταν πας σπίτι σου αλλά κάποιος αποφασίζει να περάσει το stop χωρίς να σταματήσει γιατί όπως είπε στην Τροχαία «δεν το ειδε»! Ελπίζω αυτή η εικόνα να φρενάρει όλους εκείνους που σκέφτονται να περάσουν τα stop χωρίς να σταματήσουν είτε γιατί βιάζονται είτε γιατί «δεν τα βλέπουν»! Και επειδή πρέπει να λέμε και τα καλά για τα ελληνικά νοσοκομεία ένα τεράστιο ευχαριστώ στους γιατρούς του ΚΑΤ και στο πλήρωμα του ΕΚΑΒ που ήταν άψογοι! Εγώ την γλίτωσα με δέκα ράμματα στο κεφάλι και ένα κολάρο κάποιος άλλος όμως μπορεί να μην γλιτώσει! Αυτό να υπάρχει στο μυαλό όλων σε κάθε stop !!! Μια εβδομάδα μετά ευτυχώς η κατάσταση είναι καλύτερη από την φωτογραφία…

Όταν πας σπίτι σου αλλά κάποιος αποφασίζει να περάσει το stop χωρίς να σταματήσει γιατί όπως είπε στην Τροχαία «δεν το...

Posted by Xenia Gogou on Sunday, September 20, 2020
 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share