Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σοκ στην Πατρών-Πύργου: Τροχαίο στην Νέα Μανωλάδα

Ποια η κατάστασή των τραυματιών;

26 Σεπτεμβρίου 2020 00:37
Σοκ στην Πατρών-Πύργου: Τροχαίο στην Νέα Μανωλάδα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ υπήρξε στην εθνική οδό Πατρών-Πύργου, αφού έγινε τροχαίο στο ύψος της Νέας Μανωλάδας το βράδυ της Παρασκευής (25/9), ενώ το θρήνο έφερε στην Κρήτη ο θάνατος 11χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το patrisnews.com, δύο Ι.Χ. οχήματα συγκρούστηκαν μετωπικά, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν με ελαφρά κατάγματα στα κάτω άκρα και πιθανότατα στο θώρακα ο οδηγός και ο συνοδηγός του πρώτου αυτοκινήτου, με κατεύθυνση την Πάτρα και με κατάγματα στα κάτω άκρα, ο οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου, με κατεύθυνση τον Πύργο.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Πυροσβεστικής Λεχαινών για τον απεγκλωβισμό των τραυματιών, οι οποίοι, με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκαν αρχικά στο Κέντρο Υγείας Βάρδας και στη συνέχεια το Γενικό Νοσοκομείο Πύργου.

Προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος διενεργεί η Τροχαία Εθνικών Οδών.

Τροχαίο ατύχημα στον Κηφισό: Φορτηγό συγκρούστηκε με αυτοκίνητο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στον Κηφισό, στο ρεύμα προς Πειραιά, στο ύψος της Ιεράς Οδού. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, φορτηγό συγκρούστηκε με Ι.Χ. αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Τροχαία το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στο καθοδικό ρεύμα της Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας ανάμεσα στα δύο οχήματα, με την κίνηση να ξεκινά από τις Τρεις Γέφυγες και να καταλήγει μέχρι και την Ιερά Οδό.

Σοβαρό τροχαίο στην Ακτή Μιαούλη: Λεωφορείο έπεσε σε κολόνα - Επιχείρηση απεγκλωβισμού του οδηγού (Video)

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε σήμερα, Πέμπτη, το πρωί στην Ακτή Μιαούλη στον Πειραιά. Ένα τουριστικό λεωφορείο εξετράπη της πορείας του, πιθανώς λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου, και έπεσε πάνω σε μία κολόνα, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί ο οδηγός του.

Δυνάμεις της Πυροσβεστικής έσπευσαν στο σημείο για να απεγκλωβίσουν τον άνδρα, με τη διαδικασία να συνεχίζεται. Δεν έχει διευκρινιστεί η κατάσταση του οδηγού, η προσπάθεια απεγκλωβισμού του όμως έχει ξεπεράσει την μία ώρα.

Από την σύγκρουση έχουν σημειωθεί σοβαρές υλικές ζημιές. Ο δρόμος στην Ακτή Μιαούλη, μπροστά από τον Άγιο Σπυρίδωνα, έχει κλείσει.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share