Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Σοκ στη Ρόδο: Βρέθηκε πτώμα στη μεσαιωνική πόλη

Συναγερμός στις τοπικές Αρχές

25 Σεπτεμβρίου 2020 21:03
Σοκ στη Ρόδο: Βρέθηκε πτώμα στη μεσαιωνική πόλη
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Σοκ επικράτησε στη Ρόδο, καθώς βρέθηκε πτώμα στη μεσαιωνική πόλη του νησιού, προκαλώντας συναγερμό στις τοπικές Αρχές.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, γύρω στις 13.40 ενημερώθηκαν το Α.Τ Ρόδου και η Πυροσβεστική Υπηρεσία, ότι υπήρχε έντονη δυσοσμία στην οδό Ιππάρχου, κοντά στην οδό Ιπποτών, σε διώροφη κατοικία, ενώ προ ημερών την φρίκη έφερε μια ιστορία από το νησί.

Έφτασαν επί τόπου τέσσερις πυροσβέστες με ένα όχημα και άνοιξαν την πόρτα της οικίας από την οποία προερχόταν η δυσοσμία. Οι πυροσβέστες μαζί με τους Αστυνομικούς εντόπισαν ένα πτώμα σε προχωρημένη σήψη. Πρόκειται, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία για άνδρα, ηλικίας 80 ετών, που κατοικούσε στην συγκεκριμένη κατοικία και όπως είπαν οι γείτονες που ειδοποίησαν και τις αρμόδιες υπηρεσίες, είχε να εμφανιστεί στη γειτονιά πάνω από 25 ημέρες.

Η πρώτη εκτίμηση των αστυνομικών είναι ότι πρόκειται για αιφνίδιο θάνατο, αλλά την ακριβή εικόνα των αιτιών του θανάτου του θα δώσει η ιατροδικαστική εξέταση που θα γίνει τα επόμενα εικοσιτετράωρα. Έρευνα για το συμβάν ενεργεί το Α.Τ Ρόδου.

Φρίκη στη Ρόδο: 18χρονος βίασε τον 13χρονο αδελφό του

Ο απόλυτος χαμός επικρατεί στη Ρόδο, μετά την αποκάλυψη βιασμού ενός 13χρονου από τον 18χρονο αδερφό του, παρουσία συνομήλικου φίλο του. Η καταγγελία έγινε στις 20 Αυγούστου από την μητέρα τους που υποστήριξε ότι τα δύο παιδιά της αντιμετωπίζουν νοητικά προβλήματα.

Όπως αποκαλύφθηκε, ο μεγαλύτερος γιος βίασε τον 13χρονο, παρουσία του 18χρονου, ενώ κατήγγειλε ότι το ίδιο είχε κάνει και πριν από ένα χρόνο και το γεγονός είχε καταγραφεί στο κινητό 47χρονου συγγενή της.

‏Οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στα σπίτια των κατηγορούμενων και κατάσχεσαν ένα παιδικό παντελόνι, ένα παιδικό εσώρουχο και δύο κινητά τηλέφωνα στο σπίτι του 47χρονου και στο σπίτι του δεύτερου έναν φορητό υπολογιστή.

Οι αστυνομικοί μετέβησαν και σε μια καλύβα, όπου καταγγέλθηκε ότι διεπράχθη ο βιασμός, αλλά δεν εντόπισαν ευρήματα. Επιπλέον, διόρισαν και ψυχολόγο ως πραγματογνώμονα.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share