Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Χανιά: Αίσιο τέλος για τη γυναίκα που απειλούσε να αυτοκτονήσει

Τέλος στο θρίλερ!

24 Σεπτεμβρίου 2020 21:16
Χανιά: Αίσιο τέλος για τη γυναίκα που απειλούσε να αυτοκτονήσει

Αίσιο τέλος είχε το θρίλερ της γυναίκας από τα Χανιά που απειλούσε να αυτοκτονήσει. Μετά από σχεδόν 9 ώρες, η αστυνομία, που προληπτικά δεν έκανε επέμβαση νωρίτερα και για λόγους ασφαλείας της γυναίκας, επενέβη τελικά γύρω στις 8 το βράδυ.

Η πυροσβεστική τοποθέτησε σκάλα στο μπαλκόνι και ομάδα Ειδικών Αποστολων από το Ηράκλειο που ανέβηκε στην ταράτσα, σε καλά οργανωμένη επιχείρηση (με την συμμετοχή και της ΕΛΑΣ από τα Χανιά που ήταν στο σημειο από το πρωί), επιλήφθησαν της υπόθεσης.

Ουσιαστικά, οι αστυνομικοί ανέβηκαν σε πλαϊνό μπαλκόνι με σκάλα (της πυροσβεστικής) και ταυτόχρονα έκαναν «κάθοδο» με σχοινιά από την ταράτσα, αιφνιδιάζοντάς την γυναίκα, ενώ ήταν ακόμα στο μπαλκόνι. Παράλληλα ελαχιστοποίησαν τον κίνδυνο να την «τρομάξουν» (ώστε να μην κάνει κάποια ακραία πράξη, δηλαδή να πηδήξει από το μπαλκόνι).

Με τον τρόπο αυτό δόθηκε τέλος στο θρίλερ που ξεκίνησε με τις απειλές της γυναίκας να κάψει το σπίτι της και στη συνέχεια να πηδήξει από το μπαλκόνι της!

Μάλιστα, την έβαλαν σε περιπολικό της αστυνομίας για την οδηγήσουν, αρχικά στο αστυνομικό μέγαρο Χανίων και εν συνεχεία, όπως τουλάχιστον αναφέρουν οι πληροφορίες, να την παραλάβει το ΕΚΑΒ για να τη μεταφέρει στο Νοσοκομείo Χανίων (Ψυχιατρική κλινική).

Μάλιστα, καθώς έμπαινε στο περιπολικό η γυναίκα φώναζε, «πού με πάτε, τι έκανα»!

39χρονη βρέθηκε απαγχονισμένη στο σπίτι της

Ένα θλιβερό περιστατικό έλαβε χώρα στην Καλαμάτα. Μία 39χρονη γυναίκα βρέθηκε απαγχονισμένη μέσα στο σπίτι της στην οδό Μπουλούκου.

Στο χώρο έσπευσαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις, που ερευνούν για τυχόν στοιχεία που θα φωτίσουν την υπόθεση. Επίσης, τέλος στη ζωή της έδωσε μία 38χρονη γυναίκα, στην Πάτρα.

Έλληνας παρουσιαστής ήθελε να αυτοκτονήσει (photo)

Κινητοποίηση σήμανε στις αρχές στην Αχαΐα, αφού δημοσιογράφος – παρουσιαστής έκανε γνωστή στα social media την πρόθεσή του να αυτοκτονήσει.

«Μέχρι το βράδυ θα πρέπει να έχω αυτοκτονήσει, δεν αντέχω άλλο», ήταν το μήνυμα που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, γνωστός Αχαιός, πρώην παρουσιαστής πανελλαδικού τηλεοπτικού σταθμού.

Η κινητοποίηση των αρχών ήταν άμεση. Είχε προηγηθεί και ένα ακόμα στο οποίο έγραφε «Σκέφτομαι να βάλω τέλος στη ζωή μου». Ενώ, ένας 33χρονος αυτοκτόνησε live στο Facebook!

Τα μηνύματα εντοπίστηκαν αρχικά από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, η οποία ενημέρωσε την τοπική ΕΛ.ΑΣ. Το στίγμα «έδειχνε» σπίτι σε περιοχή της πόλης του Αιγίου.

Αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο, όπου βρήκαν το άνδρα και αφού ακολουθήθηκαν οι απαραίτητες ενέργειες, τον μετέφεραν στη Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Παναγία η Βοήθεια» στο Ρίο. Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Τετάρτης.

Δείτε τις αναρτήσεις:

Πηγή: tempo24.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share