Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Σοκ στις Σέρρες: Μαθήτρια έβγαλε μαχαίρι σε 15χρονο και αυτοτραυματίστηκε

Τι συνέβη;

24 Σεπτεμβρίου 2020 16:23
Σοκ στις Σέρρες: Μαθήτρια έβγαλε μαχαίρι σε 15χρονο και αυτοτραυματίστηκε
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Ένα σοκαριστικό περιστατικό έλαβε έξω από σχολείο στις Σέρρες, με μια μαθήτρια να βγάζει μαχαίρι σε 15χρονο εξωσχολικό και, τελικά, να αυτοτραυματίζεται.

Το περιστατικό έγινε έξω από τον αύλειο χώρο του σχολείου της κοπέλας, την ώρα που μαθητές αρνούνταν να εισέλθουν για μάθημα. Για άγνωστη αιτία έβγαλε το μαχαίρι από το μπουφάν της και επιτέθηκε στον 15χρονο εξωσχολικό, ενώ πρόσφατα υπήρξε μια απίστευτη τραγωδία στην περιοχή.

Ο νεαρός θεώρησε ότι μπορεί να την αφοπλίσει και την απώθησε, όπως μεταδίδει το Diktyo TV, ενώ η ίδια λίγο μετά σύμφωνα με το διευθυντή εκπαίδευσης αυτοτραυματίστηκε.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο μετέφερε το νεαρό κορίτσι στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, καθώς όπως λέγεται το τραύμα δεν ήταν πολύ βαθύ.

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που το αεροσκάφος στις Σέρρες πέφτει πάνω στο σπίτι

Βίντεο ντοκουμέντο βλέπει το φως της δημοσιότητας με την τρελή πορεία του μονοκινητήριου αεροσκάφους στις Σέρρες, που παραλίγο να καταλήξει σε τραγωδία.

Το MEGA εξασφάλισε ένα συγκλονιστικό βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή της πτώσης του μικρού μονοκινητήριου αεροσκάφους στην είσοδο του σπιτιού στην Πρώτη Σερρών. Παρατηρώντας πιο προσεκτικά το βίντεο ντοκουμέντο θα διαπιστώσουμε ότι σαν από θαύμα δεν ζήσαμε μια τραγωδία. Όπως βλέπετε η ώρα είναι 09:21 το πρωί.

Στο βίντεο διακρίνονται δύο γυναίκες να κάθονται στο πεζοδρόμιο έξω από ένα μικρό κατάστημα. Ξαφνικά, η μία από τις δύο δείχνει με το χέρι της προς τον ουρανό. Έχει αντιληφθεί το μικρό μονοκινητήριο και το βλέπει να έρχεται προς τα πάνω τους.

Σηκώνεται από τη θέση της και συνεχίζει να δείχνει προς τον ουρανό. Ταυτόχρονα, ένα μαύρο αυτοκίνητο περνάει από μπροστά της. Ο οδηγός δεν έχει αντιληφθεί το παραμικρό. Όταν φτάνει στο τέλος του δρόμου και αρχίζει να στρίβει, το αεροσκάφος πέφτει πάνω στο σπίτι.

Περνάει πάνω από το αυτοκίνητο χωρίς καν να το ακουμπήσει και καρφώνεται στον τοίχο. Αμέσως μετά μια άλλη γυναίκα τρέχει προς το σημείο για να δει τι είχε συμβεί ενώ και κάποιοι άλλοι κάτοικοι σπεύδουν για να βοηθήσουν.

Η μια από τις δυο γυναίκες παρούσες στο περιστατικό, είναι η μητέρα του 19χρονου που πιλόταρε το μονοκινητήριο αεροσκάφος.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share