Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκ στο Σουφλί: Μαθητής έπεσε από στέγη

Έχει τραυματιστεί σοβαρά

24 Σεπτεμβρίου 2020 13:18
Σοκ στο Σουφλί: Μαθητής έπεσε από στέγη
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σοκ πριν από λίγη ώρα στο Σουφλί, όταν μαθητής που συμμετείχε μαζί με άλλους στην κατάληψη του Γενικού Λυκείου και είχε ανέβει στην στέγη, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε στο προαύλιο και τραυματίστηκε σοβαρά.

Επικράτησε τεράστια αναστάτωση, οι πάντες “πάγωσαν”, οι καθηγητές που βρισκόταν σε άλλο χώρο κοντά στο ΓΕΛ πήγαν στο σημείο και μετέφεραν τον τραυματισμένο μαθητή με αυτοκίνητο αρχικά στο Κέντρο Υγείας Σουφλίου, ενώ ενημερώθηκαν και οι γονείς του. Από εκεί μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Διδυμοτείχου.

Όπως λένε αυτόπτες μάρτυρες, ο μαθητής είχε τις αισθήσεις του, φαινόταν όμως να έχει τραυματιστεί στα πόδια και οι πρώτες πληροφορίες από το Νοσοκομείο αναφέρουν ότι ενδέχεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στα κάτω άκρα.

Σύμφωνα με την Διευθύντρια του ΓΕΛ Σουφλίου, ο μαθητής πήδηξε από τον 1ο όροφο και αρχικά βρέθηκε στη στέγη κατασκευής που βρίσκεται στο προαύλιο και μετά στην αυλή, ενώ οι Καθηγητές έφτασαν αμέσως στο σημείο και τον μετέφεραν στο Κ.Υ.Σουφλίου.

Γονιός έξω από σχολείο:«Θα συνεχίσω να φέρνω τα παιδιά μου χωρίς μάσκα και ας μην τα δέχονται»

Αρκετοί ήταν οι γονείς οι οποίοι πήγαν την Δευτέρα (14/9) τα παιδιά τους στα σχολεία της χώρας χωρίς όμως αυτά να φορούν μάσκες κάτι που είχε σαν συνέπεια να μην γίνουν δεκτά.

Ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς σήμερα και όπως αναμενόταν αρκετοί ήταν οι γονείς, οι οποίοι πήγαν τα παιδιά τους στα σχολεία χωρίς να φορούν μάσκες, με συνέπεια αυτά να μην γίνουν δεκτά.

Ένα τέτοιο περιστατικό κατέγραψε στην Πάτρα η κάμερα της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα MEGA», με έναν γονιό ο οποίος τοποθετήθηκε για την απόφαση του, να μην φορέσουν τα παιδιά του μάσκα.

«Φυσικά και δεν θέλω να βάλουν τα παιδιά μου μάσκα. Μπορεί να προκαλέσει ακόμα και θανάτους η μάσκα, όπως έγινε στην Κίνα. Αποφάσισε η ανέτοιμη και ανέντιμη κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη να μην αφήσει τα παιδιά να αγιαστούν. Δικαίωμά του μέχρι να λήξει η θητεία του» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος ενώ σε συνέχεια των λεγομένων του.

Σε συνέχεια των λεγομένων του ο ίδιος πρόσθεσε πως: «Θα συνεχίσω να φέρνω τα παιδιά στο σχολείο και να μην τα δέχεται το σχολείο με βάση την υπουργική απόφαση», ενώ καταλήγοντας τόνισε πως: «Μας έχουν πει ψέματα, αναιρούν τα ψέματα. Μας λένε ότι πλέον η μάσκα κάνει καλό. Δεν δίνεται βήμα στους επιστήμονες που λένε ότι η μάσκα δεν κάνει καλό. H άποψη ενός γονέα είναι ελάχιστη μπροστά στην άποψη ειδικών».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και τα λεγόμενα μιας μητέρας πέντε παιδιών, η οποία μίλησε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ANT1.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share