Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Καρδίτσα: Εντοπίστηκε πτώμα γυναίκας (Video)

Φόβοι ότι μπορεί να ανήκει στην 43χρονη φαρμακοποιό

24 Σεπτεμβρίου 2020 13:05
Καρδίτσα: Εντοπίστηκε πτώμα γυναίκας (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Το πτώμα μίας γυναίκας εντοπίστηκε λίγο μετά τις 12:30 το μεσημέρι στην Καρδίτσα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το πτώμα βρέθηκε στη γέφυρα της Μαγουλίτσας. Φόβοι ότι μπορεί να ανήκει στην 43χρονη φαρμακοποιό! Με την μητέρα να μιλάει χθες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και να παρακαλάει για ένα και μόνο πράγμα: να επιστρέψει ζωντανή η κόρη της στο σπίτι.

Όπως μετέδωσε ο Γιώργος Καραϊβάζ στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», σε σημείο 15 χλμ. από εκεί που επικεντρώνονται οι έρευνες, κάτω από λάσπες βρέθηκε να προεξέχει ένα ανθρώπινο πόδι που φέρεται να ανήκει σε γυναίκα. Στο σημείο σπεύδουν δυνάμεις της ΕΜΑΚ.

Πληροφορίες από την Πυροσβεστική αναφέρουν πως, παρά το γεγονός πως δεν έχει γίνει ακόμα αναγνώριση από τους οικείους της, από τις φωτογραφίες που έχουν στη διάθεσή τους οι πυροσβέστες το πτώμα δυστυχώς ανήκει στην φαρμακοποιό που αναζητούνταν όλο αυτόν τον καιρό.

Δραματική έκκληση από τον αδερφό της 43χρονης αγνοουμένης φαρμακοποιού στην Καρδίτσα - «Ψάχνουμε σε ένα απελπιστικό τοπίο» (Video)

Δραματική έκκληση σε όλους, να βοηθήσουν με όποιο τρόπο μπορούν, ώστε να βρεθεί η 43χρονη που αγνοείται μετά το χτύπημα του «Ιανού» στο Μουζάκι Καρδίτσας, απηύθυνε σήμερα ο αδελφός της. Ενώ, σοροί από το κοιμητήριο του χωριού Φυλακτή στην Καρδίτσα, έχουν βγει στους δρόμους εξαιτίας της καταστροφικής μανίας του Ιανού

«Είμαι εδώ για ένα λόγο: για να περιγράψω τι έχει συμβεί και για να μας πει ένας ειδικός τι άλλο μπορούμε να κάνουμε», ανέφερε ο κ. Πλακιάς στον ΑΝΤ1, εξηγώντας ότι μετά ο «Ιανός» άλλαξε το τοπίο με τους τόνους νερού και λάσπης.

«Ψάχνουμε σε ένα απελπιστικό τοπίο. Εάν έχει κάποιος μια καλύτερη ιδέα, για το πώς να ψάξουμε, ας μας το πει. Έχουμε ζητήσει και τη συνδρομή αστυνομικών σκύλων», επισήμανε.

Ο αδελφός της αγνοούμενης Ευδοκίας Πλακιά εξήγησε ότι η γυναίκα έκανε την ίδια διαδρομή που έκανε κάθε μέρα για να πάει στη δουλειά της. «Υπήρξε Θεομηνία και δεν υπήρχε ρεύμα. Όλα ήταν θεοσκότεινα. Πήγε στο φαρμακείο μήπως τη χρειαστεί κάποιος», είπε, συμπληρώνοντας ότι η κατάσταση που βιώνουν είναι τόσο τραγική που δεν μπορεί κανείς να το καταλάβει.

«Το καθήκον μου είναι να βρω την αδελφή μου και να την παραδώσω στη μητέρα μου» κατέληξε ο κ. Πλακιάς.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share