Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Καρδίτσα: Σπαράζει καρδιές η μητέρα της 43χρονης αγνοούμενης φαρμακοποιού - «Κοιτάζω από το παράθυρο μήπως φανεί» (Video)

Συγκλονίζει με όσα λέει

24 Σεπτεμβρίου 2020 09:22
Καρδίτσα: Σπαράζει καρδιές η μητέρα της 43χρονης αγνοούμενης φαρμακοποιού - «Κοιτάζω από το παράθυρο μήπως φανεί» (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Δεν έχει σταματήσει να ελπίζει σε ένα θαύμα η μητέρα της 43χρονης φαρμακοποιού που χάθηκε στα νερά του Πάμισου στο Μουζάκι Καρδίτσας.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star παρακαλάει για ένα και μόνο πράγμα: να επιστρέψει ζωντανή η κόρη της στο σπίτι.

«Να βρεθεί το παιδί. Τρέχω και κοιτάζω από την πόρτα, από το παράθυρο μήπως φανεί» είπε η μητέρα της Ευδοκίας που αγνοείται από το βράδυ της Παρασκευής, όταν ο φονικός κυκλώνας Ιανός έπληξε την περιοχή.

«Όταν κόπηκε το ρεύμα, την πήρα τηλέφωνο και της λέω "εγώ δεν έχω ρεύμα" και μου είπε ότι ούτε εκείνη είχε. Όταν μετά την ξαναπήρα, δεν απαντούσε στο τηλέφωνο και πήγα τρέχοντας πάνω στη γέφυρα, πέρασα και δεν είδα το αυτοκίνητο εκεί. Περιμένω από στιγμή σε στιγμή να μου πούνε κάτι καλό» είπε η μητέρα της.

Επικοινωνία Μητσοτάκη με τη μητέρα της αγνοούμενης

Με τη μητέρα της Ευδοκίας επικοινώνησε και ο Πρωθυπουργός. Τη διαβεβαίωσε ότι οι έρευνες δεν πρόκεται να σταματήσουν μέχρι να βρεθεί το παιδί της. Οι Αρχές με τρία drone και ειδικά μηχανήματα, "σκανάρουν" τον Πάμισο Ποταμό για να εντοπίσουν έστω και ένα προσωπικό αντικείμενο της φαρμακοποιού. Μαζί τους είναι και ο αδερφός της.

Δραματική έκκληση από τον αδερφό της 43χρονης αγνοουμένης φαρμακοποιού στην Καρδίτσα - «Ψάχνουμε σε ένα απελπιστικό τοπίο» (Video)

Δραματική έκκληση σε όλους, να βοηθήσουν με όποιο τρόπο μπορούν, ώστε να βρεθεί η 43χρονη που αγνοείται μετά το χτύπημα του «Ιανού» στο Μουζάκι Καρδίτσας, απηύθυνε σήμερα ο αδελφός της. Ενώ, σοροί από το κοιμητήριο του χωριού Φυλακτή στην Καρδίτσα, έχουν βγει στους δρόμους εξαιτίας της καταστροφικής μανίας του Ιανού

«Είμαι εδώ για ένα λόγο: για να περιγράψω τι έχει συμβεί και για να μας πει ένας ειδικός τι άλλο μπορούμε να κάνουμε», ανέφερε ο κ. Πλακιάς στον ΑΝΤ1, εξηγώντας ότι μετά ο «Ιανός» άλλαξε το τοπίο με τους τόνους νερού και λάσπης.

«Ψάχνουμε σε ένα απελπιστικό τοπίο. Εάν έχει κάποιος μια καλύτερη ιδέα, για το πώς να ψάξουμε, ας μας το πει. Έχουμε ζητήσει και τη συνδρομή αστυνομικών σκύλων», επισήμανε.

Ο αδελφός της αγνοούμενης Ευδοκίας Πλακιά εξήγησε ότι η γυναίκα έκανε την ίδια διαδρομή που έκανε κάθε μέρα για να πάει στη δουλειά της. «Υπήρξε Θεομηνία και δεν υπήρχε ρεύμα. Όλα ήταν θεοσκότεινα. Πήγε στο φαρμακείο μήπως τη χρειαστεί κάποιος», είπε, συμπληρώνοντας ότι η κατάσταση που βιώνουν είναι τόσο τραγική που δεν μπορεί κανείς να το καταλάβει.

«Το καθήκον μου είναι να βρω την αδελφή μου και να την παραδώσω στη μητέρα μου» κατέληξε ο κ. Πλακιάς.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share