Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Καρδίτσα: Ο ιερέας «δίνει» τον Χαρδαλιά – «Μου φίλησε το χέρι και τον συγχαίρω» (Video)

Τι είπε για τη χρήση μάσκας μέσα στην εκκλησία

23 Σεπτεμβρίου 2020 07:11
Καρδίτσα: Ο ιερέας «δίνει» τον Χαρδαλιά – «Μου φίλησε το χέρι και τον συγχαίρω» (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ο πατέρας Κωνσταντίνος από την Καρδίτσα μίλησε στο Mega για το περιστατικό με τον Νίκο Χαρδαλιά και το χειροφίλημα που ξεσήκωσε πολλές κουβέντες και σημείωσε ότι «τον συγχαίρω τον Υπουργό γιατί φίλησε το χέρι ιερέα, διότι οι χάρες του Θεού είναι πάνω από όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας».

«Εκεί ακουμπάμε, εκεί στηριζόμαστε, εκεί ελπίζουμε και θα έχουμε σίγουρα τη βοήθεια. Βέβαια όλες αυτές οι προσπάθειες που γίνονται θα πάρουν το καλό τέλος με τη βοήθεια του Θεού», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Μάλιστα, αναφορικά με το γεγονός ότι ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη δεν φόραγε μάσκα, είπε χαρακτηριστικά πως «με τη μάσκα να φιλήσει το χέρι; Δεν θα το παραδεχόμουν. Ποιος πατέρας πάει με τη μάσκα να φιλήσει το παιδί του;».

Παράλληλα, πρόσθεσε πως μέσα στο ναό «δεν πρέπει να πηγαίνουμε με μάσκες. Πηγαίνοντας με μάσκα αμφισβητείς τις χάρες του Θεού. Τους νόμους τους σεβόμαστε, όμως οι νόμοι της πολιτείας με τις χάρες του Θεού απέχουν πολύ».

Υπενθυμίζεται, ότι ο Νίκος Χαρδαλιάς επισκέφτηκε την Τρίτη (22/9) το χωριό Οξυά της Καρδίτσας, καθώς ήταν επικεφαλής στην επιχείρηση διάσωσης και μεταφοράς των εγκλωβισμένων της περιοχής.

Φρίκη στην Καρδίτσα: Βγήκαν σοροί στους δρόμους (Video)

Σοροί από το κοιμητήριο του χωριού Φυλακτή στην Καρδίτσα, έχουν βγει στους δρόμους εξαιτίας της καταστροφικής μανίας του Ιανού, που είχε ως αποτέλεσμα να σπάσουν τάφοι και να βγουν στην επιφάνεια φέρετρα και σοροί.

Σύμφωνα με το MEGA, όπως καταγγέλλει κάτοικος της Καρδίτσας, στο δρόμο βρέθηκαν και αναγνωρίστηκαν οι σοροί τεσσάρων γυναικών που είχαν πεθάνει πρόσφατα.

Στην εκπομπή LIVE NEWS μίλησε για το θέμα η κ. Βάσω, κάτοικος της περιοχής.

«Το νεκροταφείο έχει “φύγει”, και οστά και σοροί, έχουν βγει στους δρόμους. Τρόμαξαν οι άνθρωποι με όσα είδαν. Μιλάμε για τεράστια καταστροφή. Δεν έχει έρθει κανείς στο κέντρο της πόλης να δει τι έχει γίνει» ανέφερε η κ. Βάσω.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share