Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Εκθέτει Χαρδαλιά ο… επίμαχος παπάς: «Τον συγχαίρω γιατί μου φίλησε το χέρι»

Όλα όσα είπε στις δηλώσεις του

22 Σεπτεμβρίου 2020 18:03
Εκθέτει Χαρδαλιά ο… επίμαχος παπάς: «Τον συγχαίρω γιατί μου φίλησε το χέρι»
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Ο Νίκος Χαρδαλιάς επιχείρησε να… μαζέψει το σφάλμα του με το χειροφίλημα χωρίς μάσκα σε ιερέα, αλλά εκείνος τον εκθέτει, αφού παραδέχεται πως του φίλησε το χέρι και, μάλιστα, μη μένοντας κι αυτός… πίσω στην ακύρωση των μέτρων προστασίας για τον κορωνοϊό, τον συγχαίρει μέσω του Mega για την κίνησή του.

Η κίνηση αυτή του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας προκάλεσε άσχημη εντύπωση, καθώς προ ημερών καταλόγιζε λάθος στον Γιώργο Κουμουτσάκο, ο οποίος αποφάσισε να κοινωνήσει εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού.

«Όλοι χριστιανοί είμαστε, απλά κάποιοι έχουμε επιλέξει να μην κάνουμε επίδειξη της πίστης μας» ήταν το «καρφί» Χαρδαλιά για τον κ. Κουμουτσάκο.

Είχε προσθέσει μάλιστα πως «όλα τα μέλη της κυβέρνησης πρέπει να δείχνουμε το καλό παράδειγμα και να τηρούμε χωρίς εκπτώσεις τους κανόνες που ζητούμε από τους πολίτες να τηρήσουν».

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη ο αναπληρωτής υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Γιώργος Κουμουτσάκος, παρακολούθησε τη θεία λειτουργία στην Αγία Σοφία του Νέου Ψυχικού, λαμβάνοντας στο τέλος τη Θεία Κοινωνία.

Η απάντηση Χαρδαλιά μετά το σάλο για το χειροφίλημα σε ιερέα

Στον σάλο που προκλήθηκε τις τελευταίες ώρες με την κίνησή του να φιλήσει το χέρι ενός παπά στην Καρδίτσα, αγνοώντας κάθε μέτρο προστασίας για τον κορωνοϊό, απάντησε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Μέσω ανάρτησής του στο Facebook αρνείται πως φίλησε το χέρι του ιερέα, ενώ μάλιστα όπως λέει ο ίδιος «τα video είναι αδιάψευστος μάρτυρας για την πραγματικότητα».

Σύμφωνα με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας ιστορίες, όπως της σημερινής με τη διάσωση των ανθρώπων που είχαν εγκλωβιστεί στην Οξυά Καρδίτσας, «μου δίνουν δύναμη να συνεχίσω».

«Αυτό εξέφρασα κλίνοντας στο ράσο του με σεβασμό (και όχι φιλώντας το χέρι του) προς τον Ιερέα που έσπευσε να μας συγχαρεί αμέσως μετά το τέλος και αυτής της επιχείρησης και ενώ μόλις είχα βγάλει την μάσκα μου για να πιώ νερό» συμπληρώνει.

Ο ιερέας που χαιρέτησε ο Νίκος Χαρδαλιάς μίλησε στην εκπομπή «Live News» και τον Νίκο Ευαγγελάτο συγχαίροντας τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη που... φίλησε το χέρι του.

Στο σπίτι του πατέρα Κωνσταντίνου βρέθηκε ο απεσταλμένος του Mega, Μαρίνος Αλειφέρης, στο Μουζάκι Καρδίτσας. Λίγες ώρες μετά τον απεγκλωβισμό του μίλησε για το περιστατικό που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου μετά τον ασπασμό του Νίκου Χαρδαλιά.

«Τον συγχαίρω τον Υπουργό γιατί φίλησε το χέρι ιερέα, διότι οι χάρες του Θεού είναι πάνω από όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας. Εκεί ακουμπάμε, εκεί στηριζόμαστε, εκεί ελπίζουμε και θα έχουμε σίγουρα τη βοήθεια», ανέφερε.

«Με τη μάσκα να φιλήσει το χέρι; Δεν θα το παραδεχόμουν. Πηγαίνοντας με μάσκα αμφισβητείς τις χάρες του Θεού. Τους νόμους τους σεβόμαστε, όμως οι νόμοι της πολιτείας με τις χάρες του Θεού απέχουν πολύ»., συμπλήρωσε.

Στην εκπομπή μίλησε και η πρεσβυτέρα, Ελευθερία Τόλια, για την διάσωση των κατοίκων του χωριού, ευχαριστώντας όλους όσους συνέβαλαν στην προσπάθεια.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share