Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βίντεο σοκ από το επεισόδιο στη Θεσσαλονίκη: Ο δράστης με το πιστόλι στο χέρι απειλεί το θύμα του

Ανατριχιαστικό!

22 Σεπτεμβρίου 2020 10:09
Βίντεο σοκ από το επεισόδιο στη Θεσσαλονίκη: Ο δράστης με το πιστόλι στο χέρι απειλεί το θύμα του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βίντεο από το αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Δευτέρας στη Νικόπολη της Θεσσαλονίκης βγήκε στο φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο φαίνεται ο 41χρονος δράστης να κρατά πιστόλι και να ζητά από το θύμα του να καθίσει στο έδαφος. Στη συνέχεια τον κλωτσάει με δύναμη στο πρόσωπο.

Δύο άντρες επεμβαίνουν και προσπαθούν να ηρεμήσουν τον δράστη, ο οποίος έχει ήδη πυροβολήσει δύο φορές εναντίον του θύματος, τραυματίζοντάς τον στο πόδι.

Στα λεπτά που ακολούθησαν ο 41χρονος προσπάθησε να βρει καταφύγιο στο σπίτι της μητέρας του, σε παρακείμενη πολυκατοικία. Τελικά βγήκε στην ταράτσα και από εκεί πήδηξε στην ταράτσα της διπλανής πολυκατοικίας, όπου και τον βρήκαν κρυμμένο οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, δράστης και θύμα γνωρίζονταν και πιθανότατα υπήρχαν προσωπικές διαφορές μεταξύ τους.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Χαμός σε πτήση για Θεσσαλονίκη: Ο πιλότος σταμάτησε την απογείωσε γιατί επιβάτης ούρλιαζε για τον κορωνοϊό!

Επεισόδιο με αφορμή την λήψη μέτρων για τον κορωνοϊό σημειώθηκε σε αεροσκάφος της Aegean το πρωί του Σαββάτου (19/9) λίγο πριν την απογείωση της πτήσης Α105 από Θεσσαλονίκη για Αθήνα.

Σύμφωνα με το thestival.gr, κατά την τροχοδρόμηση του αεροσκάφους ένας επιβάτης άρχισε να ωρύεται διαμαρτυρόμενος για τον μεγάλο αριθμό των επιβατών. Απευθυνόμενος προς τις αεροσυνοδούς έλεγε ότι η πρακτική της εταιρείας είναι ανεπίτρεπτη και ότι υπάρχει άμεσος κίνδυνος μετάδοσης της νόσου Covid-19.

«Ήταν σε κατάσταση παραφροσύνης και φώναζε να σταματήσει το αεροπλάνο γιατί είναι γεμάτο από κόσμο. Ανέφερε κάτι και για υποχρεωτικά φίλτρα covid. Αρκετοί από τους επιβάτες αντέδρασαν και του ζήτησαν να σταματήσει να δημιουργεί πρόβλημα. Το ίδιο έκαναν και οι αεροσυνοδοί», δήλωσε στο thestival επιβάτης της συγκεκριμένης πτήσης.

Ο επιβάτης συνέχισε να φωνάζει και έτσι η απογείωση ματαιώθηκε. Από το ηχείο ακούστηκε η φωνή του πιλότου που ενημέρωνε ότι το αεροσκάφος θα επιστρέψει στο αρχικό σημείο για να αποβιβαστεί ο κύριος που το επιθυμεί. Μετά την αποβίβασή του, ακολούθησε τυπικός έλεγχος στους χώρους του αεροσκάφους. Η απογείωση έγινε με καθυστέρηση μισής ώρας.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share