Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2020

«Μακάρι να μπορούσα...» - Συγκλονίζει έγκυος μητέρα και 62χρονη καρκινοπαθής μετά τον απεγκλωβισμό τους από την Οξυά Καρδίτσας (Video)

Καρέ-καρέ οι δραματικές στιγμές

22 Σεπτεμβρίου 2020 09:37
«Μακάρι να μπορούσα...» - Συγκλονίζει έγκυος μητέρα και 62χρονη καρκινοπαθής μετά τον απεγκλωβισμό τους από την Οξυά Καρδίτσας (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Απεγκλωβίστηκαν οι πρώτοι κάτοικοι, που βρίσκονταν στην Οξυά Καρδίτσας, με μία έγκυο να συγκλονίζει περιγράφοντας την περιπέτειά της. Ενώ, δραματική έκκληση έκανε πριν και ο αδερφός της 43χρονης αγνοουμένης φαρμακοποιού στην Καρδίτσα

Λίγο πριν από τις 9 το πρωί, το ένα ελικόπτερο κατάφερε να προσγειωθεί κοντά στην Αγία Τριάδα και να παραλάβει κάποιους από τους κατοίκους του χωριού, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι "παρών" στην επιχείρηση και εντός του μεγάλου ελικοπτέρου ήταν ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, όπου συντόνιζε την κατάσταση.

Οι πρώτοι που απεγκλωβίστηκαν ήταν μια 62χρονη καρκινοπαθής και μία έγκυος γυναίκα με το ενάμιση χρονών παιδί της.

«Εμείς είμαστε καλά, για τους εγκλωβισμένους να ανησυχείτε. Κάντε προσπάθειες να αποκατασταθεί ο δρόμος. Εμείς είμαστε συνηθισμένοι σε τέτοιες συνθήκες, δεν περιμέναμε τον Ιανό. Μακάρι να μπορούσα να κάτσω εκεί με τους συγχωριανούς μου και να παλεύω μαζί τους. Εμείς δεν έχουμε ακόμα ρεύμα και νερό και το μόνο που ζητάμε είναι άμεση αποκατάσταση. Δεν θέλει να φύγει κανείς, όσοι έχουν τα σπίτια τους θέλουν να μείνουν εκεί. Μόνο για λόγους υγείας όσοι φύγουν», είπε η μητέρα ενώ η κ. Ελευθερία κερνούσε λουκούμια τον κόσμο για τη βοήθεια που της πρόσφεραν και την απεγκλώβισαν.

«Φοβήθηκα πάρα πολύ, έκλαιγα. Φοβήθηκα για την κόρη μου. Δόξα τω Θεώ, η Πολιτεία έκανε τα πάντα, ήρθαν τα παιδιά και ευχαριστούμε πολύ», είπε η 62χρονη καρκινοπαθής.

 

Επαρχία

Ροή ειδήσεων

Share