Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Συγκλονίζει εγκυμονούσα εγκλωβισμένη με άλλους 50 στην Καρδίτσα: «Βράζουμε νερό από την πλημμύρα για να πιούμε»

Τραγικές ώρες!

21 Σεπτεμβρίου 2020 16:08
Συγκλονίζει εγκυμονούσα εγκλωβισμένη με άλλους 50 στην Καρδίτσα: «Βράζουμε νερό από την πλημμύρα για να πιούμε»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πέρασαν ήδη 3 ολόκληρες μέρες από την σφοδρή επέλαση του Ιανού στην Καρδίτσα, οι κάτοικοι εξακολουθούν όμως του χωριού Οξυά εξακολουθούν να βλέπουν την παγερή αδιαφορία της κυβέρνησης.

Το χωριό Οξυά παραμένει χωρίς ρεύμα και χωρίς νερό, με περίπου 50 εγκλωβισμένους ανθρώπους που έχουν αποκοπεί από το Μουζάκι, ενώ σύμφωνα με τον δήμαρχο Φάνη Στάθη τα σωστικά συνεργεία, με αυτοκίνητα είναι αδύνατον να προσεγγίσουν εκεί λόγω της κατάστασης.

«Βράζουμε νερό από την πλημμύρα για να πιούμε»

Η εγκυμονούσα κάτοικος του χωριού, Ε. Τόλια, μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, περιέγραψε θλιβερές εικόνες της καταστροφής με τους κατοίκους να βράζουν χωμάτινο νερό για να πιουν: «Βράζουμε νερό από την πλημμύρα για να πιούμε» καταγγέλει η εγκυμονούσα.

Η κ. Τόλια τόνισε ότι οι κάτοικοι αρνούνται να φύγουν με ελικόπτερα και να αφήσουν τις περιουσίες τους γιατί η κυβέρνηση θα τους στο έλεος: «Ο δρόμος εδώ έκανε 30 χρόνια να γίνει και με πολύ προσωπικό κόπο. Αν φύγουμε, όχι 30, 130 χρόνια θα περάσουν για να τον ξαναφτιάξουν. Είναι βέβαιο ότι θα μας αφήσουν στο έλεος» τόνισε η εγκυμονούσα που ζήτησε τη συμβολή του Στρατού αλλά μηχανημάτων του δήμου ώστε να σωθεί το χωριό.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share