Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

30χρονη μητέρα 4 παιδιών σκοτώθηκε σε τροχαίο, πέφτοντας με αυτοκίνητό της σε γκρεμό

Ασύλληπτη τραγωδία!

20 Σεπτεμβρίου 2020 21:38
30χρονη μητέρα 4 παιδιών σκοτώθηκε σε τροχαίο, πέφτοντας με αυτοκίνητό της σε γκρεμό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μητέρα 4 παιδιών ήταν η άτυχη 30χρονη Μέγκι Στογιάνοβα – Μοσχονά από τη Βουλγαρία, η οποία ήταν παντρεμένη στο Ίσωμα, θύμα του τραγικού τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε χθες το βράδυ στο Κομπηγάδι Αχαίας.

Η άτυχη γυναίκα ανασύρθηκε από χαράδρα, όταν το αυτοκίνητό της έπεσε σε γκρεμό 100 μέτρων μετά από εκτροπή.

Οι διασώστες πραγματοποίησαν αγώνα δρόμου για να την ανεβάσουν έγκαιρα, δυστυχώς όμως τα τραύματα της γυναίκας που έπεσε στον γκρεμό από ύψος περίπου 100 μέτρων, επέφεραν το μοιραίο.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες μετά την πτώση της στο γκρεμό, αν και βαρύτατα τραυματισμένη κατάφερε να ειδοποιήσει τηλεφωνικά τον συζυγό της ο οποίος με τη σειρά του ενημέρωσε τις αρχές να σπεύσουν στο σημείο.

Όταν η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε για το συμβάν, έφθασαν στο σημείο 16 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα και αμέσως ξεκίνησαν τις προσπάθειες για την ανάσυρσή της γυναίκας. Σε εξέλιξη είναι έρευνες για τις συνθήκες της εκτροπής του αυτοκινήτου.

Νεκρός ο οδηγός λεωφορείου μετά το τροχαίο στην Αγία Μαρίνα

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην Λ. Αθηνών-Σουνίου στο 37ο χλμ. στο ύψος της Αγίας Μαρίνας, ύστερα από σύγκρουση αστικού λεωφορείου με Ι.Χ αυτοκίνητο, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Η σύγκρουση ήταν πλαγιομετωπική και το ρεπορτάζ αναφέρει πως ένας από τους δύο επιβάτες του ΙΧ δίνει μάχη για να κρατηθεί στην ζωή, ενώ κι ακόμη ένας επιβάτης του αυτοκινήτου έχει τραυματιστεί σοβαρά.

Από το Ι.Χ. ανασύρθηκε βαριά τραυματισμένος ο οδηγός του, οποίος κατέληξε στη συνέχεια στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε.

Σφοδρή σύγκρουση ανάμεσα σε λεωφορείο και ΙΧ αυτοκίνητο σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στην παραλιακή λεωφόρο, στο ύψος της Αγίας Μαρίνας, στο Λαγονήσι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας από τους δύο επιβάτες του ΙΧ δίνει μάχη για να κρατηθεί στην ζωή, ενώ κι ακόμη ένας επιβάτης του αυτοκινήτου έχει τραυματιστεί σοβαρά.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει τραυματιστεί και μία ηλικιωμένη γυναίκα που επέβαινε στο λεωφορείο.

Σύμφωνα με το notia.gr η κυκλοφορία διακόπηκε, ενώ έσπευσε η Πυροσβεστική και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Αστυνομικοί του Β’ Τμήματος Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής διενεργούν έρευνες για τις ακριβείς συνθήκες του τροχαίου.

Ποιος ήταν ο άτυχος 32χρονος που έχασε τη ζωή του σε τραγικό τροχαίο στην Ημαθία

Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι της τοπικής κοινωνίας του Λουτρού Ημαθίας μετά το τραγικό τροχαίο που σημειώθηκε και είχε ως αποτέλεσμα ένας 32χρονος να χάσει ακαριαία τη ζωή του. Ωστόσο, ένα ακόμη θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε πριν λίγη ώρα στη Θήβα.

«Είμαι ξύπνιος από τις τρεις το βράδυ, δεν μπορώ να πιστέψω πως έφυγε ο Γιάννης», δήλωσε φίλος του αδικοχαμένου νεαρού, ο οποίος έσβησε στην άσφαλτο σε επαρχιακή οδό του νομού Ημαθίας και συγκεκριμένα στον δρόμο από Λουτρό προς Επισκοπή.

Η οικογένειά του, οι συγγενείς και οι φίλοι του δεν μπορούν αν συνειδητοποιήσουν πως «έσβησε» τόσο γρήγορα και τόσο άδικα ο δικός τους άνθρωπος.

Σύμφωνα με πληροφορίες όλα έγιναν τα ξημερώματα. Ο άτυχος Γιαννης επέστρεφε στο σπίτι του μετά από επίσκεψη στην κοπέλα του. Άγνωστο πως έχασε τον έλεγχο του οχήματος και χτύπησε στο κράσπεδο με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο του να αναποδογυρίσει και να χάσει ακαριαία τη ζωή του μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Μάταια οι άνδρες της Πυροσβεστικής προσπαθούσαν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Όπως λένε πληροφορίες από την περιοχή ο Γιάννης εργαζόταν ως ηλεκτρολόγος σε όλη την Ημαθία, ενώ διέμενε στην Αλεξάνδρεια. Ο νεαρός άνδρας ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο χωριό του το Λουτρό Ημαθίας, με τους κατοίκους να λένε πως: «ο Γιαννης ξεχώριζε στο χωριό μας. Ήταν ιδιαίτερα ευχάριστος άνθρωπος και όλοι είχαν να πουν τα καλύτερα για αυτόν».

Ο άνδρας απεγκλωβίστηκε από το κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αλεξάνδρειας και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Βέροιας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Όπως αναφέρουν πηγές από την τροχαία γίνεται έρευνα στο σημείο για να διαπιστωθούν τα αίτια της τραγωδίας. «H τροχαία ψάχνει τον τρόπο που έχασε τη ζωή του ο Γιάννης», προσθέτει φίλος του.


 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share