Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θλίψη στην Κέρκυρα: Νεκρή 17χρονη μετά από τροχαίο με μηχανή

Τραγωδία!

20 Σεπτεμβρίου 2020 09:24
Θλίψη στην Κέρκυρα: Νεκρή 17χρονη μετά από τροχαίο με μηχανή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα μια 17χρονη σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου 19/9 στην Κέρκυρα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την αστυνομία, το τροχαίο σημειώθηκε στον εσωτερικό δρόμο στην Καλλιθέα Καναλιών από Μαρκάτο προς ΕΡΤ.

Η μηχανή που οδηγούσε η 17χρονη, για αγνώστους μέχρι στιγμής λόγους, εξετράπη της πορείας της, ενώ δεν υπήρξε εμπλοκή άλλου οχήματος. Η κοπέλα μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο όπου άφησε την τελευταία της πνοή. Να σας υπενθυμίσουμε, ότι τη ζωή της έχασε και μια μητέρα 4 παιδιών.

Σοκαριστικό τροχαίο στην Αττική: Σύγκρουση ΙΧ με λεωφορείο

Ένα σοκαριστικό τροχαίο συνέβη στην Αττική, με ένα ΙΧ να συγκρούεται με Λεωφορείο στην Αγία Μαρίνα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας εκ των επιβατών του οχήματος που ενεπλάκη στο τροχαίο δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, ενώ ο δεύτερος έχει τραυματιστεί σοβαρά, ενώ σοβαρό τροχαίο είχε γιος Ευρωβουλευτή.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει τραυματιστεί και μία ηλικιωμένη γυναίκα που επέβαινε στο λεωφορείο. Η κυκλοφορία διακόπηκε, ενώ έσπευσε η Πυροσβεστική και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Αστυνομικοί του Β’ Τμήματος Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής διενεργούν έρευνες για τις ακριβείς συνθήκες του τροχαίου.

Σοβαρό τροχαίο για γιο Έλληνα ευρωβουλευτή (photo)

Σοβαρό τροχαίο με το φορτηγό του είχε ο γιος του ευρωβουλευτή, Γιώργου Κύρτσου. Ο Χρήστος Κύρτσος, είχε σοβαρό τροχαίο με το φορτηγό που οδηγούσε, έξω από την Καρδίτσα. Επίσης, τρομακτικό τροχαίο με 11 τραυματίες σημειώθηκε χθες στην Αλεξανδρούπολη

Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο Γιώργος Κύρτσος ανέφερε πως ο γιος του «κινδύνεψε να χαθεί όπως ο παππούς του το 1955» και θα εγχειριστεί για κάταγμα κοτύλης. Ευχαρίστησε επίσης όσους του ευχήθηκαν περαστικά και ευχήθηκε να πάνε όλα καλά.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share