Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Τραγωδία στην Αχαΐα: Νεκρή μητέρα 4 παιδιών

Έπεσε με το αυτοκίνητο της σε χαράδρα

20 Σεπτεμβρίου 2020 08:36
Τραγωδία στην Αχαΐα: Νεκρή μητέρα 4 παιδιών
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αχαΐα: Νεκρή βρέθηκε και ανασύρθηκε το βράδυ του Σαββάτου (19/9) η γυναίκα που κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε σε γκρεμό, ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό της στην επαρχιακή οδό Πατρών - Καλαβρύτων, μέσω Χαλανδρίτσας κοντά στο Κομπηγάδι.

Η γυναίκα έπεσε σε χαράδρα βάθους 100 μέτρων και λίγο μετά την πτώση της τηλεφώνησε στον σύζυγό της και τον ενημέρωσε για το ατύχημα που είχε. Άμεσα κινητοποιήθηκε η πυροσβεστική, ωστόσο η άτυχη γυναίκα, μητέρα 4 παιδιών τελικά υπέκυψε στα τραύματά της. Στο σημείο να σας θυμίσουμε, ότι ακόμα μια γυναίκα έχασε τη ζωή της από την κακοκαιρία.

Φωτιά στη Μόβρη Δυτικής Αχαϊας

Φωτιά είχε ξεσπάσει στην περιοχή Μόβρης Δυτικής Αχαϊας. Η φωτιά έκαιγε χορτολιβαδική έκταση. Στην περιοχή επιχείρησαν 36 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου, 13 οχήματα, δύο αεροσκάφη και υδροφόρες ΟΤΑ. Επίσης, μεγάλη φωτιά μαίνεται και στον Κουταλά Κορινθίας.

Τραγωδία στους Αμπελόκηπους: Νεκρή γυναίκα από φωτιά σε πολυκατοικία (Video)

Τραγωδία είχαμε στους Αμπελόκηπους με μια ηλικιωμένη γυναίκα να ανασύρεται μέσα από το φλεγόμενο διαμέρισμα της χωρίς τις αισθήσεις και όπως διαπιστώθηκε λίγο αργότερα είχε χάσει τη ζωή της. Επίσης, σοκ είχε προκαλέσει η είδηση ότι μια 84χρονη είχε εντοπιστεί νεκρή μέσα σε λίμνη αίματος, στην περιοχή των Τρικάλων

Συγκεκριμένα η πυρκαγιά ξέσπασε λίγο μετά τις 03:00 τα ξημερώματα σε ισόγειο διαμέρισμα πολυκατοικίας επί της οδού Κηφισίας, στην περιοχή των Αμπελοκήπων Αττικής. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε ισόγειο διαμέρισμα εξαώροφης πολυκατοικίας, εγκλωβίζοντας τους ενοίκους καθώς δεν μπόρεσαν να χρησιμοποιήσουν το κλιμακοστάσιο για να βγουν από το κτήριο λόγω των πυκνών καπνών.

Δείτε την ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για το περιστατικό:

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share