Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Θεσσαλονίκη: Τσακώθηκε με την γειτόνισσά του και την πυροβόλησε με την καραμπίνα!

Το θύμα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και ο δράστης έχει συλληφθεί

18 Σεπτεμβρίου 2020 13:21
Θεσσαλονίκη: Τσακώθηκε με την γειτόνισσά του και την πυροβόλησε με την καραμπίνα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στη σύλληψη ενός 75χρονου προχώρησαν το πρωί της Πέμπτης (17/9) στη Θεσσαλονίκη, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαγκαδά.

Ο ηλικιωμένος, έπειτα από διαπληκτισμό που είχε με γειτονικό του ζευγάρι, τραυμάτισε 67χρονη γυναίκα με χρήση κυνηγετικού όπλου.

Η γυναίκα νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της πόλης ενώ ο δράστης θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, όπως αναφέρει το thestival.

Κι όλα αυτά λίγες μέρες μετά το τραγικό περιστατικό με το πτώμα που βρέθηκε στην περιοχή!

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Άνδρας έπεσε από τον 4ο όροφο

Τραγικό θάνατο βρήκε το πρωί του Σαββάτου ένας ηλικιωμένος στη Θεσσαλονίκη, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες βρέθηκε στο κενό από ταράτσα της πολυκατοικίας. Ενώ, σοκ επικρατεί και στον καλλιτεχνικό κόσμο μετά ον χαμό σπουδαίας Ελληνίδας ηθοποιού.

Σύμφωνα με το thestival.gr, ο 83χρονος έπεσε από τον 4ο όροφο στην περιοχή Βότση. Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του και η σορός μεταφέρθηκε στην ιατροδικαστική υπηρεσία.

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός 47χρονος εργάτης στο Μετρό

Τραγικό θάνατο βρήκε το μεσημέρι της Τετάρτης ένας 47χρονος εργάτης στον -υπό κατασκευή- σταθμό Αγία Σοφία του Μετρό στη Θεσσαλονίκη.

Ο άτυχος άντρας έπεσε από σκάλα ύψους περίπου τριών μέτρων και χτύπησε στο κεφάλι. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μία μοτοσικλέτα και ένα όχημα του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον άτυχο άνδρα σε πολύ βαριά κατάσταση, ενώ αργότερα κατέληξε. Επίσης, τραγωδία είχαμε και στη Ζάκυνθο με έναν 32χρονος εργάτη να απανθρακώνεται από καλώδιο υψηλής.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share